- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egérpad topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Ismertek olyan appot ami egy megadott időintervallumban összesíti egy megadott számra a hívások idejét?
-
Vhiktor
nagyúr
Ha valaki hasonló problémával küzd mint én, hogy a telefon nedvességet jelez pedig nem volt vízközelben, nekem az megoldotta, hogy jól kimostam a csap alatt. Azóta nincs vele probléma.
-
Vhiktor
nagyúr
Galaxy s10e-t nem tudom tölteni. 3 hónapos a készülék. Nedvességet jelez, pedig víz közelében még sosem járt. Már több mint 1 napja jelzi, teljesen lemerült, be sem lehet kapcsolni. Egyedül pc usb csatlakozójáról lehet tölteni pár percig de utána kiírja hogy nedves és nem tölt. Ez csak arra elég, hogy 10 secre be lehessen kapcsolni, majd kikapcsol mert nincs benne craft.
Valakinek valami ötlete? -
Vhiktor
nagyúr
Ami védőfólia gyárilag rajta van a készüléken arra rá lehet tenni közvetlenül üvegfóliát vagy mindenképpen le kell szedni előtte?
-
Vhiktor
nagyúr
Tegnap megvettem az S10e-t. Köszi mindenkinek a segítséget.
Milyen edzett üveg fóliát érdemes rá venni? Ezen is van gyári fólia úgy mint a nagytesókon?
Edzett üvegwet szeretnék rá, hogy ha leesik akkor azért védjen is valamit. -
Vhiktor
nagyúr
Sziasztok!
Mit érdemesebb most venni s9+t vagy s10e-t? Nekem s9+ van, feleségemnek lenne meglepi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OTP Bank topic
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged