- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
Ha valaki kint van területen céges laptop elvileg van !
Vagy ha munkagépet használ és nem a 80-as évekből való a gép biztos vagyok benne hogy akad egy szivargyújtó rajta.
Ha meg tényleges munkás ember aki egész nap Kubikos munkát végez nem hiszem, hogy számára annyira fontos a Facebook történet ...vagy valamelyik celeb Instagram posztja....
Hogy a egész nap menjen a mobilinternet...ha meg rossz a térerő átváltja 3g-re mert a hsdpa azon is elérhető...Ez hogy úgy használja ahogy akarja hát persze .... De ez olyan hogy a tanyára is vehetsz akár 2M-os számítógépet de ha nincs internet vagy csak egy generátor adja az áramot akkor felesleges....
-
FireFox1996
őstag
Automatikus fényerő, de legtöbb idő a beltéri volt, ilyenkor kb 1/4-en állt a cuszka.
mihail38: a telefon nincs lebutítva, csak a 2G/LTE váltás, amikor kell a mobilnet, visszakapcsolom az LTE-t. És a 2G-en nem éreztem a hanghívás minőségi romlást.
Zzola: valóban minimális volt a hívásidő.
Csak azt akartam rávilágítani, hogy ha vki nagyon akarja maximálisan kihúzni a használati idōt, akkor mit csináljon.
-
FireFox1996
őstag
Komolyan írtam.
Ez az egyik trükk, ha vki hosszabb üzemidőt szeretne. Én így csinálom, amikor itthon, ahol van wifi, akkor átváltok wifi + 2G-re, amikor nincs wifi, és kell a net, akkor vissza LTE-re. Így 2G-n egy éjszaka alatt (8-10 óra) 3%-ot evett a teló, ha LTE, akkot 10-12%-ot evett. Szóval nem cinikusan, látszik, hogy elég lassan merül az aksi, ráadásul 2 simmel használom a telótKonkrétan: 2 simmel, LTE-n esélytelen volt 2 napig, érts 48h, nem tudtam összehozni 6 órás SOT-ot, de 2G kapcsolgatással megvan 6 órás SOT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged