- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"összeszerelési hiba pedig bármikor előfordulhat" -> ha gyárilag hibás az összeszerelés és beázik a vállalt vizhatlansági keretek között, akkor gariba cserélniük kell.
Z3 compactom beázott, szervizbe beadtam, ahol elvégeztek rajta egy, a gyártó által megadott nyomáspróbát és meg is bukott rajta a kis gumi szigetelés a SIM ajtónál. Emiatt ki is cserélték, mivel az okozta a beázást. -
Keem1
veterán
Nem fog beázni. Az S7-em elmúlt 3,5 éves, minden évben velem nyaralt a Balatonban, nyári zivatar alatt se tettem le a hívást, ha egy özönvíz kapott el és alsógatyáig áztam, a zsebemben lévő telefon is kapott. A mai napig az ujjlenyomatokat, ráöntött kávét a vízcsap alatt tüntetem el. Köszöni szépen, remekül van.
Az IP 68 egy ipari szabvány. Nyilván az elvi esélye sohase 0% arra, hogy beázzon, de egy ipari szabványt nem rámondás alapján adnak meg valamire. Lottóötös megnyerésére is van esélyem, de annyira csekély, hogy józan ész alapján nem kell azzal számolnom, hogy holnap bemegyek a munkahelyemre, leköpöm a főnökömet és kifelé menet one-way jegyet rendelek a Bahamákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Gombászkönyvek egyben
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged