- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"összeszerelési hiba pedig bármikor előfordulhat" -> ha gyárilag hibás az összeszerelés és beázik a vállalt vizhatlansági keretek között, akkor gariba cserélniük kell.
Z3 compactom beázott, szervizbe beadtam, ahol elvégeztek rajta egy, a gyártó által megadott nyomáspróbát és meg is bukott rajta a kis gumi szigetelés a SIM ajtónál. Emiatt ki is cserélték, mivel az okozta a beázást. -
Keem1
veterán
Nem fog beázni. Az S7-em elmúlt 3,5 éves, minden évben velem nyaralt a Balatonban, nyári zivatar alatt se tettem le a hívást, ha egy özönvíz kapott el és alsógatyáig áztam, a zsebemben lévő telefon is kapott. A mai napig az ujjlenyomatokat, ráöntött kávét a vízcsap alatt tüntetem el. Köszöni szépen, remekül van.
Az IP 68 egy ipari szabvány. Nyilván az elvi esélye sohase 0% arra, hogy beázzon, de egy ipari szabványt nem rámondás alapján adnak meg valamire. Lottóötös megnyerésére is van esélyem, de annyira csekély, hogy józan ész alapján nem kell azzal számolnom, hogy holnap bemegyek a munkahelyemre, leköpöm a főnökömet és kifelé menet one-way jegyet rendelek a Bahamákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iOS alkalmazások
- Robotporszívók
- További aktív témák...