- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit tegyünk rendet akkor ebben a VoLTE, HD, HD+ témakörben, mert látom nagyon pörög a sztori, aztán a találgatás megy (ex telkosként van rá kissebb rálátásom):
VoLTE:
3 dolog kell (ahogy többen már ezt írtátok):
- adott területen, ahol tartózkodsz legyen lefedettség (kék propellereseknél vagyok, ahol van 4G/LTE ott nekem van VoLTE is)
- szolgáltatói oldalról legyen engdélyezve
- alkalmas legyen rá, a használt eszköz
- és a használt SIM is alkalmas legyen rá (én évente cseréltetem, mert évente van rá lehetőség, így mindig a legfrissebb SIM-ekkel használom a telefonokat)Ha minden klappol, akkor a VoLTE feliratnak meg kell jelennie. LEgalábbis itthon. Külföldi szolgáltatóknál mi a módi, azt sajnos nem tudom.
HD, HD+:
Itt már több szereplős a történet. Ahhoz, hogy a HD hanghívást élvezhessük egyik alapfeltétele, hogy mindkét fél minimum 3G hálózaton legyen. Ha te azon vagy, de a másik fél 2G-n, akkor már nem fog felépülni a HD voice.
További saját többszöri tapasztalatom továbbá, hogy bizonyos szolgáltatók között nincs úgynevezett átjárás, azaz ugyanazon a helyen HSDPA hálózaton felhívtam a Telenoros számomról egy szintén HSDPA-n lévő Vodás számot, ami szintén az íróasztalomon volt, akkor nem lett HD voice a hangminőség.
Ugyanakkor ha ezt Telenor<->Telenor vagy Vodafone<->Vodafone irányba tettem meg, akkor mindkét esetben jelezték a készülékek a HD voice-t.
Summázva nem rossz dolog ez a HD voice, de annyival nem lesz szebb a hangminőség, hogy ezen görcsöljetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged