Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
hackeeeee #5977 üzenetére
Ne haragudjatok.
Sötét hely főként kézben mit vártok azok a kamerák amivel ezt szoktam csinállni többe kerülnek mint egy lakás és kocsi eggyütt és még mi is csak béreljük őket ekkora érzékelőtöl és frontlencséktől mit vártok a hangot meg lehetne oldani de az ois nem tudná megtartani olyan hosszút kéne exponálnia és mivel mozgókép egy bizonyos szint alá nem mehet tehát az érzékenységet növeli vagy koromsötét képet látnátok.
És a digi képstabilizátort jobb kikapcsolni mert az nagyon sokat ront a képminőségen. Pro módban szerintem egész korrekt videót tud csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged