- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- TCL LCD és LED TV-k
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Szia!
Ha "F" készüléked van, innen: [link]
A Lineage a Cyanogen csapat új neve.
Ez egy "általános" rom, minden készülékre van majdnem. A Samsung egyedi alkalmazásai (ami samuvá teszi) nincsenek benne. Én spencommand apk-val el tudom használgatni, mert akkor lehet a cerkát is használni.
Szép, dizájnos, de nekem mégis sivár. Sok mindent kell bele dobni a play áruházból, hogy kerek legyen a dolog.
Egy régebbi verzát néztem, az még a kezdeti stádium volt, a jelenlegi verzát még nem lestem meg, egyenlőre én kihagyom.
De ha sosem használtad még, érdemes kipróbálni, megtapasztalni, valószinűleg léptek már egy-két szintet előre.Gyári romról készíts EFS/IMEI mentést, az sem baj, ha előtte root-olod, és custom TWRP recoveryt is feldobsz odinnal (úgy is kell a custom rom telepítéshez).
Akkor a gyári rendszert is elmentheted előtte, hogy visszatérhess a kiindulási pontra, ha mégse tetszik.
Két fontos dolog, hogy a gyári rom mentve nekem 10,37 GB! (DQA1-es) Legyen tárhelyed.
A másik, hogy mindezektől fog ugrani a KNOX-od, ami garivesztés, ha érdekes még.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest