- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor neked ez a telefon/tok a szürke ló, szinte minden telefon témájában van így valaki, hogy a korrábbi telefonjai "azonos" használati móddal/tokkal nem, de pont az aktuális igen, sajnos...
b.bela1; nem teszek rá tokot, főleg nem szilikont, így hátha nem adok esély a karcoknak.
állítólag az s4 kerete - de lehetne még írni más telefonokat és azok hibalehetőségét - is mindenkinek menthetetlenül pattogzott...stb, aztán mégsem, engem is elkerült a probléma. -
Én nem rraknék rá semmilyen kemény ill félkemény tokot. Pont a lézer vágott ffényes rész miatt! Egyet a boltban a T-pontos hölgy a műkörmös kezével egyetlen pillanat alatt karcolt le a szemem előtt. Nagyon kényes az a rész. Egy jól illeszkedő szilikon tok alatt két porszem és egy kis zsebre rakás is elég, hogy lekarcolodjon.
Én eBay en rendeltem pouch tokot fekete színben, neoprén búvár ruha anyagból.
-
B1T3
addikt
Lehet, hogy itt nem a legjobb minőségű szilikontokot sikerült kifognod. Ha nem teljesen stabilan van rajta a telefonon, hanem akár csak egy picit is tud csúszkálni rajta (amit lehet, észre sem veszel), akkor össze is karcolhatja. A fém perem (különösen a fényes, nem festett rész) kényesebb erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest