Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Darko_addict

őstag

válasz Mankó #2235 üzenetére

Nekem akkor váltotta ki a nemtetszésem, mikor nyáron Amerikában voltam és csak erre voltam hagyatkozva. Laptop helyett vásároltam még itthon a jobb akksi idő és kényelmesebb hordozhatóság miatt. Itthon, mikor csak kiegészítő volt a számos másik technikai eszközöm mellett nem volt gond, de később, amikor elkezdtem tervezni rajta a programjaimat (térképhasználat, napló vezetés, levélírás, filmnézés, zenehallgatás, fényképezés, táblázatkezelés, fényképek feltöltés-mentése-nézegetése, böngészés-szállásfoglalás-vásárlás, tehát massssssszív használat), akkor nagyon sokszor felbosszantott.

A Note hardvere még mindig jónak számít, csakis a szoftver tehet a néha felbukkanó esetlenségéről. Nem mennék bele, hogy mi a különbség a Google és a Samsung ROM-jai között, mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya, de a G-féle mindig is stabilabb és használhatóbb volt.
    Igen, ROM-olás után némileg gyorsabb lett, érzékenyebb és finomabb, mindenképp megérte. Visszaállítanom még nem kellett, de kb. ez a menete: gyári OS telepítése, ROOT-talanítás, bináris számláló törlése és kész is. Funkciójába ugyanazt tudja, kinézete tökéletesen megegyezik a gyáriéval, néhol más a kód, vannak benne tweak-ek, módosítások, amitől összességében jobb a használata.

Új hozzászólás Aktív témák