Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz DrKapocs #19458 üzenetére

Telitalálat.
    De, azért írtam feltételes módban, mert én effektíve az A50 -re még nem próbáltam meg típusidegen firmware -t felrakni. Ugyanakkor, más samu típusokkal az a tapasztalatom, hogy nem, lehet "át szoftverezni" őket, a már leírtak miatt. De, ha mondjuk még is sikerül neked (erősen felételes mód), akkor hívásrögzítésed lehet, viszont szerintem magyar nyelved nem lesz.

Azt nem tudom milyen videót néztél, de az 100%, hogy ILO CSC kód, ami kellene neked, az csak az SM-A505F típusra kiadott OJM firmware -ben van benne. ILO kódot pedig, egyetlen SM-N505FN firmware sem tartalmaz, így arra át állni -"egyszerű módon"- nem lehet.

Részemről, itt vége ennek az OFF -nak...

[ Szerkesztve ]

• gerner1

nagyúr

válasz DrKapocs #19456 üzenetére

"Sokat olvastam itt a fórumban az "izraeli sim kártyás hívásrögzítős" megoldásról. Nekem egy független A50-em van, amire szeretnék hívásrögzítő funkciót varázsolni."
    - Az Israel -ben forgalmazott típus SM-A505F. A nálunk forgalmazott SM-A505FN. Ezért, amennyiben, az A505FN firmware felrakható az A505F -re, akkor át állítható ILO CSC -kódra, és akkor lehet hívásrögzítésed. Amennyibven nem, akkor kár ezen gondolkodnod. Általában, nem rakható fel típus idegen firmware, mert az ODIN hibakódot dob...

."..egy ilyen sim kártya vásárlásnak nem lesz semmilyen negatív kötelezménye, nem keletkezik valamilyen utólagos fizetési kötelezettség.."
    - Amennyiben feltöltős-kártyát veszel, akkor nem keletkezik semmi. A SiM, lényegében csak arra kell (és csak addig), hogy a készülék aktív-CSC -je ⇒ILO -ra váltson arról, amin most van.

"Azt olvastam, hogy a funkcionális dolgokat nem befolyásolja, google, play, stb. Jól tudom?"
    - Jól. Annyi hátrány lesz, hogy itt ott héber szövegek leszenk, és néha ilyen nyelvű ajánlatok/reklámok fognak megjelenni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák