Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_stig
tag
Sziasztok.
Hiába nyomom a bekapcs+hangerő fel gombokat, nem jön be a factory menü. Wipe cache-t szeretnék csinálni, mert ugye felment a 11-es android. Eddig mindig ment, most bárhogy bármit nyomkodok neki, csak simán bebootol és kész. -
the_stig
tag
Szasztok,
A Goodlock-ot hogy lehet elindítani? Azt írja, hogy nem támogatott a régióm.
Egyébként telekomos a telóm, és a hétvégén jött ki rá a frissítés. -
the_stig
tag
Ami nekem segített már, az az volt, hogy a random MAC használatot tiltottam. Nem vagyok annyira benne a témában, de a random MAC-et ebben az esetben nem tartom normálisnak.
-
the_stig
tag
Én azért csak kíváncsi lennék, hosszabb távon működik-e az ujjlenyomat olvasás. Mivel emlékeim szerint ugyanilyen típusút szaggattam le mérgemben nemrég a telómról.
Hiába működött még felrakáskor, ki is fizettem az árát, de aztán csak romlott és romlott.
Hiába tanítottam újra, minden lehetőséget a jobb hüvelykemre állítva, akkor is szar volt.
Mivel ez egy olyan lehetőség, amit mindenképpen érdemes használni, azt is mondhatom, hogy mellé lőttek ezzel a kijelzős témával. Miért nem maradhatott hátul, vagy akár oldalt is elfért volna. Mind1 ez van.
Állítólag a médiamarktos rászabós fólia(nylon) talán átengedi az érzékelő hanghullámait. Csak hát nem véd annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest