- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki21
aktív tag
válasz
Rottweiler89 #14797 üzenetére
Elvileg nem. Tök sima
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14773 üzenetére
nem hangzik túl jól. egyébként szerintem marhára visszatetsző, hogy nincs idevágó előírás, ami mondjuk kötelezné a szervizeket előzetesen tesztelt (és mondjuk 92% feletti kapacitású) akkumulátorok beszerelésére.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14768 üzenetére
az is számít, hogy hány százalékos töltöttségnél kezded tölteni és mikor veszed le. az accubattery azt mondja, hogy akkor tud pontosa(bba)n mérni, ha 15% alatt kezded a töltést, és hagyod, hogy eljusson 100%-ig. szerintem annál jobb, minél alacsonyabb százaléknál rakod töltőre. aki optimalizálgatni próbál, és sosem megy 20% alá (meg 80% fölé), annak kétlem, hogy reális adatot adna.
mindemellett egy külső, filléres USB-s eszközzel azonnal lehet egy körülbelüli értéket mérni, főleg kikapcsolt állapotú telefonnal, ehhez nem kellenek hetek. csak ugye nincs minden háztartásban ilyen. -
dredjudge84
őstag
válasz
Rottweiler89 #14768 üzenetére
Jó sokat allhattak már ezek nekem 90 százalékos csere után.
-
válasz
Rottweiler89 #14766 üzenetére
El kell telnie pár hétnek, hogy pontos értéket mutasson.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rottweiler89 #14764 üzenetére
nem annyira, de állandó kérdés, hogy az AccuBatterynek az adott készülék esetében milyen körülmények mellett volt lehetősége (jól) megbecsülni a kapacitást.
-
Rottweiler89
senior tag
válasz
Rottweiler89 #14744 üzenetére
Sziasztok!
Akkucsere(gyári akksi) megtörtént szervizben(én mégsem mertem nekiállni anyag hiányában), adtam a telefonnak újabb pár évet. Kíváncsi leszek, hogy milyen infókat hoz majd az AccuBattery.
Mint kiderült, nem véletlenül jött le a hátlapon, púpos volt az akku, amit én nem is vettem észre, a szervizben mondta a srác, hogy szerencsém volt, hogy nem repesztette el a hátlapot.
S-pen sajnos nem volt készleten, pedig azt is szerettem volna, de ha van valakinek egy felesleges fekete, örömmel fogadom. -
válasz
Rottweiler89 #14752 üzenetére
Egy kis plusz info, hogy miért döntöttem a gyári ragasztó mellett:
Úgy tudom, hogy az a ragasztó elégé szilárdra, merevre köt ,nem elégé rugalmas. És mivel a felületek nagyon simák, hőtágulástól, esetlegesen kisebb feszítgetéstől-mozgátástól el fog engedni.
A gyári vagy utángyártott ragasztó anyaga enyhén elasztikus, jobban bírja ezeket a behatásokat. -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14752 üzenetére
Persze , de ahogy gondolod . T700-T800 jó . Van fekete és átlátszó ha jól tudom .
Megnézheted azt a szettet is , amit bundaas javasolt . Te döntésed . -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14750 üzenetére
Az fatya . . .
A lényeg az , ha azt rakod vissza , akkor nagyon szépen takarítsd le a ragasztót róla .Az akku pedig mindenképpen Samsung legyen !
Én ezzel is akartam spórolni és valami no name t vettem elsőre . Persze szar volt . . .
Az elektronikája nem kommunikált a telefonnal . Szerencsére vissza vették . . .
Csak Samsungot !!!!
[Itt ] az akku csere menete . . .
Látod a végén mivel ragasztja fel . . . -
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #14748 üzenetére
Hátlapot kizárólag melegítve lehet szépen eltávolítani .
YT videókat nézd meg kíváncsiságból .
Vannak spec melegítők , aminek a hőfokát lehet állítani .
Ha netán reped levételkor , akkor snincs nagy baj , mert fillérekért lehet kapni hozzá . NOTEBOOK nál a legjobb az ár , ha jól tudom . Én tőlük vettem . Két nap és nálam volt a rendelés . Persze ha van készleten . Ha nincs színazonos , írsz nekik és beszerzik .
[link]
Mi az első Note20 nál az utolsó fázisnál a jobb saroknál megfeszítettük . Két miliméter kellett volna még hogy lejöjjön , de bepókhálósodott .Kuka . . . .
Szerencsére vettem az akku mellé hátlapot .
Gombokért lehet venni . . Az enyémhez nem vot 3 ezer ft .Amúgy jól teszed , ha már a hátlapot leszeditek akkor az akkut is érdemes . Főleg ha még az eredeti .
-
gjoco1
addikt
válasz
Mi egy hónapja cserélünk akkumlátort ( Note20 U ) és a hátlaphoz kapott öntapadós semmit nem ért . ( YT videókon is láthatod , hogy mivel ragasztják ) . A mester aki cserélte , kipróbált anno sok ragacsot , de [ez] vált be a legjobban neki .
Stabil és nem válik el egy hét után . . Nem véletlenül használják kijelő beragasztáshoz . Nagyon jó víz záró .
Persze a te döntésed . . . -
válasz
Szia!
Én tőlük rendeltem meg: Samsung Galaxy Note 10 Plus N975 -Öntapadós Ragasztókészlet
Minden rendben volt a ragasztóval.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14551 üzenetére
Én pár hónapja kérdeztem, nekem akkucserére már 30-at mondtak, és ott kell hagyni a telefont (nincs helyben szerviz).
-
Probert75
addikt
válasz
Rottweiler89 #14551 üzenetére
Az akku csere 15 000 volt a debreceni SES-ben.
Az S Pen 11990 volt januárban, mikor lehetett még kapni. És nem a kéket vettem, mert szerintem az Aura Glow-hoz jobban illik a fehér. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
Rottweiler89 #14491 üzenetére
Beállítások / Speciális funkciók / S-pen / Gyorsműveletek: itt kikapcsolod
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
Rottweiler89 #14482 üzenetére
Vagy a 4ezres egy passzív ceruza. Az pont olyan, mint most a tied a tönkrement akkuval: csak böködésre jó, gesztusvezérlés nincs benne.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14482 üzenetére
a ceruzát magát ezután is fogod tudni használni, a benne lévő akku a bluetooth kapcsolathoz kellett és a gesztusvezérléshez, hogyha hadonászol a levegőben a ceruzával mint Harry Potter akkor varázsszavak nélkül is tudtál bizonyos funkciókat vezérelni. Na én ezt sose használtam, és mikor elkezdett szarakodni az akku ki is kapcsoltam, azt ennyi.
-
F_Gergely
őstag
válasz
Rottweiler89 #14480 üzenetére
egyszerűbb ceruzát cserélni, viszont kérdés megéri-e.
Ha nem használod a ceruza gesztusvezérléseit, egyszerűbb kikapcsolni ezt a telefonban és utána nem fog vinnyogni, és a cseruzát is tudod tovább használni, csak nem lesz gesztusvezérlésed - én sose használtam. -
bbendre
őstag
válasz
Rottweiler89 #14478 üzenetére
Igen. az "akku" a végét járja
-
Pioneer
őstag
válasz
Rottweiler89 #13955 üzenetére
-
Shyciii
veterán
válasz
Rottweiler89 #13953 üzenetére
Ezt megkérdeztem a Samsung hivatalos központjában, és azt a választ kaptam, hogy van rá lehetőség, de először be kell vizsgálniuk, és utána döntik el, hogy garanciás kereteken belül elvégzik-e vagy sem. Szal nagyon kétesélyes a dolog. Ebből a szempontból vannak a Samsungnál jobb gyártók.
-
csubííí
senior tag
válasz
Rottweiler89 #13677 üzenetére
Én sem csináltam sem előtte sem utána gyári visszaállítást.
Semmi gond nincs.
Android 12, one ui 4.1 -
gjoco1
addikt
válasz
Szintén simán ment a 11 re , semmi gond .
-
válasz
Én nem csináltam és semmi gondom, minden rendben a telóval.
-
bcl
senior tag
válasz
Rottweiler89 #13457 üzenetére
Nem biztos, hogy a telefonnal van a baj!
A rossz hír az, hogy akkor nem tudom, mivel...A lányunk nem sokkal ezelőttig egy Sony Ericsson Xperia Z3 compact-ot használt. WhatsApp alatt, ha kihangosítóval beszélt, nem hallották, csak ha a mikrofonba szinte kiabált.
Csak WhatsAppal.Nem pont úgy, de nagyon hasonlóan, mint nálatok. Más telefon, más app...
Most Note8-a van, azzal semmi gond. -
tuncsikg
csendes tag
válasz
Rottweiler89 #13285 üzenetére
Nagyon sokat számít, hogy hogyan teszik fel. Megkérdeztem ezt hogy csinálják, meg amit láttam a Mediaban.... Szakszerűen felrakják, követik az utasítást akkor nagyon jó.
-
tuncsikg
csendes tag
válasz
Rottweiler89 #13283 üzenetére
Shieldup fólia, az öngyúgyoló vált be a legjobban. Miskolci Samsungban is kapható már. Precízen felrakja a kis hölgy!
-
beeep146
tag
válasz
Rottweiler89 #11453 üzenetére
Üdv!
Olyan átalakító kell ami DAC-s, simával nem fog menni, nem támogatott.
-
KYZRR
őstag
válasz
Rottweiler89 #8873 üzenetére
Meg lehet oldani, edge lightning fix nevu applikacioval.
Messenger uzenet is rendesen megjelenik, tetszoleges szinnel. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Messenger Lite -nál tudod beállítani.
-
törölt tag
válasz
Amúgy mire jó? Mert nem sok értelmét láttam. Ki is van kapcsolva.
-
F_Gergely
őstag
válasz
nem
-
gjoco1
addikt
válasz
Rottweiler89 #8792 üzenetére
Nagyon ajánlom a MM-os ClearPlex fóliázást.Note8-Note9-en és most N10+ -os is ezt használom.Nem olcsó,de cserében nagyon jó és stabil védelmet biztosít.Ha esetleg karcos,vagy bármi nyomódás lesz rajta.enyhe hajszárítózás visszaállítja az állapotát.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest