- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #7304 üzenetére
Annyira pontosan nem vágom ezt az egészet, azért írtam hogy kérdezz rá a csoporba, lehet nálad más a szitu mert te magyarba élsz.Nekem ott van a beállítási lehetőségek között, de valszeg a sim nélküli indítás miatt nem aktív. Nekem is Factory reset kellene hohy kiderülkön úgy működik e illetve ezt tegnap este találtam [link] . Neked reagál valamit a *#272*imei# kódra ? De elvileg azzal is törlődik minden. Amit meg tudsz próbálni az a hálózati beállítások visszaállítása, akkor csak a wifi bluetooth hálózati dolgokat reseteled. De mondom szerintem ebből factory reset lesz :/
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest