- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
xedamen #5183 üzenetére
Nem, jó módban fotózok. Egyébként látszik hogy javítottak rajta, csak még igy is sokkal szarabb.
Elhiszem, hogy van pro mód, én nem vagyok fotós, nekem az kell, hogy rábökök a gomba hogy fénykép és csinál egy jó képet és nem nekem kell állítgatni minden szart. Ha állítgatnék akarnék nyilván vennék egy fényképezőgépet, de nem akarok.
Hozzáteszem az elején siralmasan szar képeket lőtt a telefon látszik a javulás, csak még igy se az igazi, és 400 ezerért nem ezt várná az ember. -
madkiller
őstag
válasz
xedamen #5183 üzenetére
S8+om is volt meg S10+om is. Nem tudom, eldönteni, hogy jobb-e a kamerája, mert elvileg uaz a modul és az s10 megkapta a note 10 funkciókat, de sokkal komolyabb az s8nál a kamerája. hasznaltalma.hu szerint az év kamerája a note 10+ vakteszten. (Csináltak mindegyik 2019essel és vakon raböktek kinek mi tetszik, az i11pro az első körben kiesett.) Legtöbb nemzetközi teszten is nyert.
-
torrrent
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest