Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tense

őstag

válasz eladogeppc #3594 üzenetére

Először is, látom nem olvasol, már írtam hogy nem a telefon hibája, bár azt hozzáteszem, a bátyám s10 telefonján ugyan az az android van, ugyan az a gmail verzió, és ott semmi gond, vagy akkor még is a telefon hibája? Ha veszel 20 millióért egy mercit, aminek szoftveresen van gondja, az akkor nem is gond, mert nem az autó hibája? Nem hiszem hogy ha a feleségem bemegy vásárolni 300ezerért egy telefont, nem működik majd neki az email, ezért neki érteni kell ezekhez a beállításokhoz, logikus hogy a telefont fogja hibáztatni. A másik dolog, nem kell megköszönnöm senkinek, mivel 2 hete küzdöm ezzel a gonddal, és ezeket már magamtól is végigzongoráztam, akkor is volt hogy működött fél napig, de mielőtt megköszöntem volna, írtam hogy kivárom a holnapi napot, de ezt sem olvastad..

Ui; most teszteltem egy újabb emailt, nem jelez, szóval elég volt néhány óra, már nem is működik. Köszönöm szépen az eddigi segítséget, de azt hiszem, már nincs miről beszélni ebben a témában itt, amit lehetett megtettünk, ha vitatkozni akarok arra itt a feleségem 24 éve...

Új hozzászólás Aktív témák