-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #3594 üzenetére
Először is, látom nem olvasol, már írtam hogy nem a telefon hibája, bár azt hozzáteszem, a bátyám s10 telefonján ugyan az az android van, ugyan az a gmail verzió, és ott semmi gond, vagy akkor még is a telefon hibája? Ha veszel 20 millióért egy mercit, aminek szoftveresen van gondja, az akkor nem is gond, mert nem az autó hibája? Nem hiszem hogy ha a feleségem bemegy vásárolni 300ezerért egy telefont, nem működik majd neki az email, ezért neki érteni kell ezekhez a beállításokhoz, logikus hogy a telefont fogja hibáztatni. A másik dolog, nem kell megköszönnöm senkinek, mivel 2 hete küzdöm ezzel a gonddal, és ezeket már magamtól is végigzongoráztam, akkor is volt hogy működött fél napig, de mielőtt megköszöntem volna, írtam hogy kivárom a holnapi napot, de ezt sem olvastad..
Ui; most teszteltem egy újabb emailt, nem jelez, szóval elég volt néhány óra, már nem is működik. Köszönöm szépen az eddigi segítséget, de azt hiszem, már nincs miről beszélni ebben a témában itt, amit lehetett megtettünk, ha vitatkozni akarok arra itt a feleségem 24 éve...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 4
- Bittorrent topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kerékpársportok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged