Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladogeppc #3452 üzenetére
A világért sem akarnám szétoffolni a topikot, de talán ez egy olyan információ, amiről túl keveset beszélnek és közel sem annyira elhanyagolható téma. Mivel AMOLED panellel szerelt a készülék és PWM-et használ, így talán nem is baj, ha látják, olvassák azok, akiknek erre fokozottabban oda kell figyelniük. Akik akarnak ebben a témában olvasgatni, azoknak már áll a rendelkezésére anyag az interneten. Magyarul: Impulzusszélesség-moduláció . Nagyon sok ember keresi fel az orvost általános közérzet romlás, fáradékonyság, fejfájás, émelygés tünetekkel. "Biztos az időjárás", "Kicsit stresszesebb voltam az elmúlt hetekben", "Nem aludtam eleget", "Nem ittam elég folyadékot". Félre értés ne essék, ezek is okozhatnak ilyen tüneteket, de amikor a tünetek nem nagyon akarnak múlni, akkor ráfogják valami mentális kilengésre és tömik gyógyszerrel a beteget, mintha az bármit is megoldana. Fel sem merül a legtöbb emberben és köztük van a kezelőorvosban sem, hogy ezt okozhatja képernyő ártalom is. Az utóbbi években megszokszorozódott az ilyen tünetek száma és párhuzam vonható a megnövekedett telefonhasználattal. A gyártók már elkezdtek vele foglalkozni- a Samsung még nem nagyon-, de ez akkor is tényező.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest