Hirdetés
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
bexxter
üzenetére
bexxter
Mondjuk a 20 Ultrához azért elég sokat kell hozzárakni, ha szép állapotút szeretnél. Sajnos nekem az sem lenne alternatíva, mert én Note 10-re pont a mérete miatt váltottam. Így ha ez nekem bekrepál, akkor a tollnak búcsút kell mondanom. A kérdés már csak az, hogy Samsung S23 (ha ugyanolyan kis méretű lesz, mint eddig, vagy picivel nagyobb), vagy Asus Zenfone 9-es lehet. Samsung S22 kiesik, mert azzal a kis akksival, és nagy fogyasztásával használhatatlan számomra.
F_Gergely
No az érdekes. Eddig senki nem jelezte itt a fórumon, hogy Note 10+ -on is előjött neki valaha ilyen probléma, csak Note 10-esen, de ezt már külföldi fórumon is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest