Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferni
őstag
na ey kicsit ismerkedtem a telefonnal, google fiókot is regisztráltam már, play áruházból is szedtem már le 1-2 dolgot stb. és lett végre memória kártya is (16 gb), szóval végre tudom majd normálisan használni a telót.
szóval lenne 2 kérdésem/kérésem.
1. Soroljatok fel olyan programokat, játékokat légyszi, amiket nagyon ajánlatos beszerezni.
2. Ha nem Play áruházból telepítenék programokat, akkor azt hogy kell pontosan?
mintha kéne hozzá valami file manager, ahogy olvasgattam, de abból melyik a legjobb?
-
ferni
őstag
válasz
quailstorm #13690 üzenetére
azaz, jar meg sis volt
az érdekelt, hogy itt is lehet-e így, nem csak a play áruházból lehet-e a dolgokat beszerezni
és főleg játékokra gondoltam, de akkor annak majd utánajárok.köszi szépen mindenkinek, akkor nagyjából már meg vannak a dolgok, mi hogy merre, ha lesz még kérdésem majd írok
-
ferni
őstag
válasz
quailstorm #13681 üzenetére
most nem akarok így magam telepítgetni meg felrakni rendszereket, ezt kihagynám most
aztán lehet majd később megpróbálkozok vele
de most melyik a legfrissebb szoftver, amit a telefonon a szoftverfrissítésen keresztül letudnék szedni?és ezt az apk-t belinkelnéd légyszi? és ez ugyanolyan mint pl ez a play? tehát legális?
és van valami olyan mód, hogy pl a láttam, hogy a Playen 1 játék pénzbe kerül és én a teljes verziójával tudjak játszani ingyen? mert gondolom ez nem a leglegálisabb dolog lenne.
tényleg bocs az ennyire amatőr kérdésekért, de még totál új ez az egész nekem, régebben is csak egy nokia 5800m volt és nekem kb ennyi volt az okostelefon múltam....
vagy ha tudnátok linkelni topikokat/oldalakat, ahol az ennyire alap dolgokat leírják azt is megköszönném.
-
ferni
őstag
Üdv mindenkinek.
Birtokába jutottam egy ilyen telefonnak használtan (bár alig alig használták.) (S5570i)
Az lenne a kérdésem, hogy nekem mint teljesen tudatlan embernek mit kéne tennem, mit ajánlotok, amiket mindenféleképpen megcsináljak rajta?gondolok itt szoftverfrissítésre meg hasonlókra.
illetve ajánlott-e hozzáadni google fiókot?
ahogy láttam kell pl a play áruházhoz vagy mihez.
onnan lehet csak programokat/játékokat leszedni vagy máshogy is lehet ilyeneket rárakni?meg olyan problémám van, hogy egyáltalán nem érzékel egy 2gbs microsd-t, amit más telefonban használtak korábban, ez természetes vagy a telefon vagy a kártya hibája lehet?
bocs a totál amatőr kérdésekért, de légyszi segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung androidos palettájának legolcsóbb tagja. Fiatalos, vidám, sokak kedvence lehet.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest