Új hozzászólás Aktív témák
-
kolozsi25
újonc
válasz
csuporzoltan #2448 üzenetére
Azt elfelejtettem kérdezni,hogy nekem az android 6.0 hivatalos frissítés van fent, én a cm 12-t szeretném felrakni, működni fog így?
-
kolozsi25
újonc
válasz
Nem tudom roootolni a telefonom. Egy videó alapján csináltam:https://www.youtube.com/watch?v=Wf1ic3fSIVw
Az odin fail-t ír ki a végén. Valamiért nem engedi rootolni,pedig mindent úgy csináltam,ahogy a videón láttam.A samsungoknak nem zárt a rendszerük, úgy tudom. Szeretném a cyanogenmodot is feltenni,de előbb ennek kell sikerülni,mármint a rootnak. -
kolozsi25
újonc
válasz
Még nincs rootolva a telóm,de majd megcsinálom. Ehhez kell a build számot nézni,mielőtt rootolok,vagy romot cserélek? Amikor felraktad ezt a romot,mennyivel bírja tovább az aksi,az alkalmazásaid,adataid megmaradtak?A belső tárhelyen mennyi helyet foglal a rendszer? Ha már cserélek,lehetőleg olyanra, ami hibátlan,mármint a rom.Nem laggol be egy idő után? Nagyobb méretű játékokkal hogy boldogul?
-
gaben0211
tag
válasz
csuporzoltan #2419 üzenetére
heló ha megvan még az iroot apk eltudnád küldeni valahogy mert az oldalon nem elérhető
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak középkategóriás terméksorozatának új tagja a Super-AMOLED kijelzővel, az előlapi vakuval és a 1,5 GB-nyi RAM-mal hódíthat, ráadásul szolgáltatói kínálatban is elérhető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest