Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #5413 üzenetére
én most cseréltem le az ace3-at. egyszerűen a minden napokra már nem elengedő ez a telefon. cwm 12 volt fent, nagyon szerettem a romot, teljesen le van gyalulva, de már böngészni se tudtam vele, mert nem bírta el.
ez a telefon összességében megérett a cserére. de hát mit vártunk. 2-3 éve kiadták, 40 ezer pezóért. ennyit tud. szerettem, de leves.
-
-
Járókeret
senior tag
-
Járókeret
senior tag
cm 11-hez tudtok adni egy kernel linket ? asszonyé meg egy ismerősömé is állandóan újra indul. érdekes, az enyém hibátlan.
illetve kernelt hogy kell feltenni ?
-
Járókeret
senior tag
nekem másfél éve van meg a telefon. azóta több ROM is volt rajta, és szerintem max 5 ször ha újraindult a telefon. én a CM11-et használom. a CM12, ergő 5.1 nekem egyáltalán nem tetszik. kuszának tűnik. sok újítás abban van,hogy máshova kerültek a dolgok. na mindegy, ez egyén függő
aki most akar ilyen telefont venni, nem ajánlom olyan szempontból,hogy ha pl néha játszana is rajta, vagy komolyabb programot futtatna, ahhoz ez a vas már kevés. ha csak telefonálni,sms, facebook, meg egy két képhez kell, akkor nem kell több ennél. én a CM11-et ajánlom, magabiztosan dolgozik, nincs vele bajom. alap gapps (tehát semmi plusz,csak a play áruház) és kész.
ja igen a wifi az botrány. nagyon gyenge a jel a többi telefonhoz képest és néha szórakozik is, nem mindig stabil.
-
Járókeret
senior tag
válasz
baloghsolt #5103 üzenetére
szia. nekem vásárlás után 1 héttel előjött ez. vissza kellett vinnem, chippet kellett cserélni.
-
-
Járókeret
senior tag
sziasztok
olyan van,hogy ez a telefon már réginek számít, és az újabb fajta routerek wifi jelét egyszerűen nem látja?
a helyzet az,hogy kaptunk az irodába egy új routert (linksys cisco) a régi tp link helyett mert megadta magát.viszont az én telefonom , illetve más régebbi telefon nem látja a wifi jelet egyáltalán.
viszont az S5 és társai, igen.na ez hogy van ?
-
Járókeret
senior tag
szvsz semmi értelme nincs az 5.1-el szórakozni. aki szereti a teszteket,kihívásokat, az tegye fel aztán használja, már ha tudja.
nekem a final cm11 tökéletes. semmivel nem nyújt többet,jobbat a 12-12.1. pláne,hogy még instabilak.
-
Járókeret
senior tag
válasz
sikolymester #4213 üzenetére
az enyém is ilyen. vagyis ilyen lett. eddig tudtam állítani a beszéd hangerejét a gombokkal, de most hiába nyomom, nincs változás. nem lehet,hogy szoftveres a probléma? esetleg reset stb?
-
Járókeret
senior tag
válasz
Shrike7973 #4089 üzenetére
úgy tudom,hogy 1 év.
ja és a Tmobile beszüntette a szerviz hálózatot. samsunghoz kell visszavinni. egy telefont azért dobj oda a Tmobile-nak,hogy pontosan így van e. de ismerős haverja Tmobilenál dolgozik és ő mondta. -
Járókeret
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #4084 üzenetére
előtted írtam le a best buy kategóriát. persze, vehetsz "Márkát" is, csak gyengébb HW-val és ugyan azzal a minőséggel,kevesebb garival.
te döntésed
-
Járókeret
senior tag
válasz
#12612096 #4082 üzenetére
nem tescos. a lenovo gyártja, más márka név alatt és a tesco forgalmazza.
kimagaslóan erős aksival, IPS kijelzővel,4 mag-val 1 gb ram, 8 gb rom, független (mivel 2 kártyás).
ez nem csak gyereknek BŐVEN elég, de átlag usernek is. ja és 2 év gari !!!! (bármelyik tescoba visszavihető)
ja és mivel írta,hogy játékra lesz, így ez mindenképp jobb választás az erős HW miatt
4,5" !!!!!
-
Járókeret
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #4078 üzenetére
a héten vettem édesanyámnak. a fiadnak is tökéletes lesz. ha nem lenne fél éves az én ace-3am, akkor simán cserélném erre.
-
Járókeret
senior tag
úgy látszik,csak nekem nem felel meg az 5.0
sebaj.
-
Járókeret
senior tag
válasz
csibabu #3988 üzenetére
írtam: csempéket nem lehet átszabni, módosítani. ami nekem fontos, mert pont olyan nincs ott, amit én használnék (a wifit-mobilnetet leszámítva).
a home gomb látom,hogy már megjavult
nincs gyors funkció a néma/hangos üzemmód-ra.
nincs home gombbal való hívás felvevés.
emellett nem tom miért, de a play-ről töltött programok egy része lefagy, konkrétan el sem indult :S
jó a 10.10-es cm11
majd egyszer lesz lollipop is..
-
Járókeret
senior tag
Hat en rakom vissza a cm11et. Ez meg erosen teszt fazisu. En nem ajanlom
-
-
Járókeret
senior tag
na most már update-ről update-ra rosszabb lesz a CM ?
-
Járókeret
senior tag
En is felraktam a 10.10est viszont van egy kis gondom.
Ha a kepzargombokat akarom beállítani akkor fehér a hatter meg a gomb is igy nem látok semmit. Eddig ez nem ilyen volt.Ötlet?
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3640 üzenetére
LTE
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3635 üzenetére
nekem megy, meg írta még valaki,akinek igen.
-
Járókeret
senior tag
válasz
MNorbert92 #3535 üzenetére
itt is leírom, mint ahogy privátban is tettem, hogy a kinézet miatt törölni a CM11-et, nagy hülyeség, mivel ha lesz egy új telefonod, kit-kat-vel, akkor ott ugyan ez a kinézet lesz. vagyis csak majdnem, mert ugye itt egyedi launcher van. írtam azt is,hogy tölts le egy launchert amire írtad,hogy "az mi?". írtam,hogy google-zz rá, ezt gondolom nem tetted meg, mert már rég túl lennénk az egészen és boldog lennél az új cm11-vel és egy patent launcherrel. na mind1.
-
Járókeret
senior tag
kikapcsolt állapotba megnyomod azt a 3as kombinációt folyamatosan, míg be nem kapcsol a telefon és bal felül nem írja,hogy entering recovery, kékkel. akkor elengeded. összekötöd a géppel a telefont. elindítod az Odin-t (google-val keress rá és töltsd le) rendszergazdaként, majd a letöltött recovery-t betöltöd a progiba.start és elindul a dolog. na itt van az hogy nem tudom,hogy kell e a rootolás vagy e nélkül is engedi.fontos,hogy az auto-resetnél a pipát szedd ki az odinba.
JANSTON: igen és igen. akkor van szopó, ha úgy behal a telefonod,hogy be se kapcsol. akkor nem tudod visszatenni az eredetit és akkor ugye gari vesztés van. ha jól tudom.
-
Járókeret
senior tag
szia.
itt nem kell rootolni, legalábbis én nem csináltam root-ot és simán ment minden (ha jól emlékszem,de ha hülyeséget írok, úgy is kisegítenek)
először is fel kell tenni egy recovery-t
(lehet,hogy itt kell a root ? )
"INSTALLATION
Enter download mode (Volume Down + Home + Power Button)
Install cwm recovery given above via odin v3.0.9 (put it in AP place WITHOUT auto reset option enabled)
when finished remove the cable and pull out battery"aztán:
1. Reboot into recovery mode
2. Wipe data, cache and dalvik cache
3. Format /system partition
4. Flash cm11
5. Reboot into Recovery
6. Flash Gappsgapps-ból ami szimpi. nekem az utolsó van fent, ami tartalmazza a google store-t, meg a google search-öt.
ennyi.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3407 üzenetére
értem
-
Járókeret
senior tag
frissült....
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3380 üzenetére
6.0.5.1
nincs benne olyan -
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3377 üzenetére
9.x abba nagyon jó volt.
És az mit csinál ?
-
Járókeret
senior tag
rengeteg frissítéssel !!!
asszem ma este megejtem. -
Járókeret
senior tag
csak nekem merül mint az őrült az új CM óta a telefon?
munkaidő alatt wifizve kicsit nyomogatva (facebook) 60% mínusz ? -
Járókeret
senior tag
válasz
norbert1998 #3364 üzenetére
KIES telepítés pc-re, majd firmware frissítés.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3351 üzenetére
Van benne valami amit mondasz
lemerem és kiderül
Szerk: igazad volt . 8mbit/Sec letoltes
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3348 üzenetére
na majd lemérem, de amúgy nekem kiírja,hogy LTE
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3344 üzenetére
azt hiszem megvan a titok nyitja. most mondta a kollégám,hogy átadták minden szolgáltatónak az új kiépített LTE hálózatot és e héttől léptették életbe.
gondolom innentől fogva már az LTE mindenkinek elérhető.
esetleg ti is megnézhetitek magatoknak, ha alacsony díjcsomagba vagytok. (barátnőm is kis csomagba van és neki is LTE)
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3338 üzenetére
viszont megnéztem a weboldalt és a díjcsomagomat és ott már ott van hogy LTE.
remélem,hogy fejlődik a Tmobile és rájött,hogy ha versenyképes akar maradni,akkor az LTE funkció már elvárandó dolog.
-
Járókeret
senior tag
csak nálam van az új CM óta LTE kapcsolat ?
ráadásképp, elég csak bekapcsolnom és azonnal van net.
nem mintha baj lenne ^^ -
Járókeret
senior tag
az új recovery-t hogy tudom feltenni ? :S odinnal próbálom de nem csinál semmit.
tud valaki stand by stap írni? köszi -
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3324 üzenetére
mittomén, mondjuk úgy,hogy nem telepítettem még sose kernert
te hát gondolom az alapot..
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3322 üzenetére
40mb töltés után leállt a forráshelyről.
köszi az uploadot, igy király
-
Járókeret
senior tag
megvan:
van még pár lehetőség, de nekem eddig oké, teszteltem.
van éjszakai mód, így könnyebben észre vesz.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3310 üzenetére
amig nézed a telefont nem sötétül el a képernyő. persze csak megfelelő fénynél,hogy lássa az elülső kamera a szemed
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3308 üzenetére
bármelyik jó. mindegyik fajtához oda van írva,hogy mit tartalmaz. van ahol össz vissz csak a google play van azt csá. de van a fullos, alap ,amibe minden benne van. tőled függ,hogy miket akarsz használni.
nekem csak az inteligens képzár kéne, az nem tudom,hogy honnan szerezhető be. ha valaki tudja, az szóljon pls. köszi
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3303 üzenetére
ügyes vagy meg minden, de a legfrissebb
az 10.03 ...
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3300 üzenetére
share link gomb szerintem minden hol van.
-
Járókeret
senior tag
válasz
Gyula196906 #3282 üzenetére
nélküle
-
Járókeret
senior tag
Mennyire nevezhető frissítésnek,ha újra rakom a ROM-ot ?
Tehát ettől gyorsulhat a telefon,vagy ahhoz teljes reinstall kell ? -
Járókeret
senior tag
válasz
seederking #3248 üzenetére
az első lépés,hogy a megfelelő topicba érdeklődsz, mert ott biztos,hogy többet fognak tudni segíteni.
én azt hallottam,hogy a nagy "mini" mániában az S4 mini az, ahol tényleg sikerült eltalálni egy korrekt telefont.
ace3-val már ne is akarjuk összehasonlítani
-
Járókeret
senior tag
válasz
seederking #3242 üzenetére
S széria sokkal tovább fog támogatást kapni, pláne,hogy az ace3-ra nem lesz kit kat gyárilag.
ha anyagilag teheted, akkor S3. alapból erősebb telefon, de drágább is.
ace3 teljesen oké hétköznapi felhasználásra. egy CM rom-val meg tökéletes.
a két telefon nem összehasonlítható semmilyen szempontból amúgy
-
Járókeret
senior tag
válasz
Dexter-2000 #3214 üzenetére
vagyunk páran, akik ezt használják és meg kell hagyni, elég gyors a gépezet, meg le van pucolva
-
Járókeret
senior tag
egy szóval nem szaroztam le a telefont, mit ad isten nekem is ilyen van.
kérdezték,hogy van e valami baja. érdekes én oldalakon át olvastam a wifi problémát és hát pechemre, nekem is gondom volt vele.feltettem újra az egész OS-t , illetve már le is váltottam CM ROm-ra, így ez a probléma meg is lett oldva.
probléma ami fent állt: nehezen csatlakozott, állandóan megszakadt, online játéknál 10 msp-ként ledobott (mintha nem bírta volna az adatátvitelt). valamikor csak úgy csatlakozott, ha belementem a wifi központba és meglátta az elmentett wifit és bumm, jó volt. ez pl nekem nem router probléma volt, mert X hónapig jó volt és utána jött elő.
szal erről ennyit -
Járókeret
senior tag
válasz
mathaus=) #3178 üzenetére
ART-ot nem használom, mert amikor be akarom kapcsolni, akkor azt írja,hogy a CM nem támogatja :S Érdekes... de inkább dalvik, nem akarom,hogy összef.ssa magát a telefon.
Am. én állandóan frissítem a CM-et, nincs semmi különbség, ami általános használat mellett észre lehetne venni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest