Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
22Dávid22
aktív tag
Szerintem 9 ezerért megéri. Letöltöttem egy WiFi Analyzert (többet is találtam). Itt mit kell nézni? Sajnos másik telefon most nem áll rendelkezésre az összehasonlításhoz.
A CM12.1 nem laggol, sőt nagyon gyorsan teszi a dolgát. (Itt azért gondolom nem árt, ha megemlítem, hogy használom a Greenify-t, de szerintem nélküle se lenne sokkal rosszabb.) A memóriakezelést mondhatjuk egész jónak, lehet váltogatni az alkalmazások között, de például Dolphin Browser és Deezer egyidejű használata mellett nálam előfordul, hogy bezárja a Deezer-t...
A kijelző napsütésben, maximum fényerőn nem a legjobban, de olvasható.
A CM12.1-ből most a legújabbat ajánlom és használom.
-
22Dávid22
aktív tag
Szerintem jó kis telefon, én CM12.1-gyel használom jelenleg, de egy kicsit már régi, ha engem kérdezel. Persze ha nincsenek nagy igényeid, akkor rendben van.
Félreértés ne essen, én szeretem ezt a telefont, mindent tud, ami nekem kell, de már nem venném meg még egyszer, legalábbis hosszabb időre nem.
Se a CM11-ből, se a CM12.1-ből nincsen bugmentes verzió (NFC egyikben sem működik), de ettől függetlenül szerintem bőven jók mindennapi használatra, igaz, akadhatnak apróbb bugok, de szerintem ezek nem zavaróak. A stabilitás más kérdés, itt a fórumon sokan panaszkodtak újraindulásokra és FC-kre, de nekem például egyik sincs. (Lehet, hogy ez beállítás kérdése, például az újabb CM12.1-ekben van egy olyan opció, hogy "Hide sensitive tiles when locked", ahogy a neve is sugallja, elrejt néhány kapcsolót az értesítési sávról zárképernyő mellett, én egyből bekapcsoltam és jöttek is az újraindulások.
De ha ezt kikapcsolom, akkor nagyon rendben van.) Minden esetre a fejlesztő azt ígérte, hogy megpróbálkozik a CM13 (Android 6.0) portolásával is, tehát szoftveres elavulástól egy ideig nem kell tartani.
Nálam a kijelzőidő CM12.1-gyel 5,5 óra szokott lenni. (CM11-gyel 5, a gyári rendszerrel 4 óra volt.)
A többi kérdésre nem igazán tudok válaszolni, az én telefonom a 1,5 év alatt még nem volt szervízben, csak szoftveres hibák jöttek elő a gyári rendszerrel (a WiFi elég nehézkesen csatlakozott, ez viszont másoknál is előjött), de ezeket a CM telepítésével meg lehet oldani, vagy ha maradnál a gyári rendszernél, akkor az említett hibát elvileg az is megoldja, ha Odinnal újrarakod a telefont.
Viszont ami most az eszembe jutott, hogy a telefon WiFi vevője nem a legjobb, így egy kicsit gyengébb a jel, mint a többi telefonon, a gyengébb hálózatokhoz nem biztos, hogy csatlakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A koreai újdonság lehet az ország következő néptelefonja, hiszen hasonlít a Galaxy S3-ra, komoly hibája nincs, a szolgáltatók pedig szórni fogják.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest