Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
lehet némileg specifikus. én amire használom alapvetően a telefont attól nem melegedett a CM 12.1 látványosan. egyedül a Pokémon GO az, ami nálam határozottan melegítette, de még az sem az a halálos szint, mint amit más telefonokon egyébként tapasztalok. de CM 13 alatt pl. megsült a kezemben egyértelműen.
a témák nálam olyat okoztak, hogy befagyott az indító vagy fekete volt a főképernyő vagy kaptam egy értesítést 1-2 hét használat után, hogy baj volt a témával, ezért visszaállította azt a telefon a gyárira.
látványos a sebességkülönbség egyébként a változatok között. örülök kotzir munkásságának, de úgy érzem hiábavaló a munkája, ha csak a GUI optimalizálásán ügyködik verzióról verzióra és közben egyre kevésbé használhatóak a rendszerei. úgyhogy ha jól sejtem a CM 14 már tényleg csak a hátrányokat fogja jól példázni, mintsem azt, hogy jó "daily driver"-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenMediaVault
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged