- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sajti84 #3365 üzenetére
Nekem is tud mozogni minimálisan benne a telefon, a tetejénél, azért nem lötyög. Eleinte zavart, most már észre sem veszem (gondolkodtam rajta, hogy kitámasztom összehajtott papírdarabbal - mint anno a Nokia hátlapokat első leszedés után
- de nem vacakoltam vele) . És ez is eredeti, szóval ezek szerint ez ilyen.
-
Sajti84
csendes tag
válasz
Sajti84 #3346 üzenetére
Hmm. A samsung oldalán S20FE-re érkezett hasonló panasz:
https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S20/Ads-in-apps-stretched-out-as-well-as-some-webpages/td-p/2198021
Cserébe kommentelni nem tudok, mert ha bejelentklezem a Samsung fiókommal, onnantól nem tölt be az oldal...
Kezdem nem szeretni Samuékat... -
sxxorp
őstag
válasz
Sajti84 #3339 üzenetére
Nálunk nagyon hamar az lett az egyik fő szempont hogy minél könnyebb legyen az így is nehéz telefon, így maradt a szilikon, abból egy jobbfajta tapadós, tök jó kamera védelemmel. Az enyémet azért nem ajánlgattam, mert offline vettem a KÖKI-ben, 2200-ért az épp négyszer annyiért semmivel többet nem tudó gyári helyett (kapni: [link] de mennyiért
), vagy egy neves, de drága, súlyos, és bumfordi Transformers-tok helyett:
-
válasz
Sajti84 #3329 üzenetére
A gyári Samsung tok! Mindenben megfelel a leírásnak. Olyan tapadós szilikon, mint a konyhai sütőformák, ami nekem pont előny, mert nem csúszik se le, se ki sehonnan, 45°-os lejtőn is megáll.
Én az ingem zsebében vagy a kabátom belső zsebében hordom, ezzel nyugodtan le tudok hajolni a cipőmet bekötni vagy mittomén, nem esik ki a zsebemből.
-
-
sxxorp
őstag
válasz
Sajti84 #3155 üzenetére
Hello, azt hiszem méretváltásban autentikus vagyok számodra, szinte ugyanonnan váltottunk: [link]
Hááát, szokni kell... A méret sem piskóta, de nekem a súlya ütős.
Én hetek után ma véglegesítettem a SIM-kártyát, mert megérkezett az övtok, amit rendeltem, élhetően hordhatónak tűnik, így kiderült, hogy hordozható ez méret is
Van néhány nem szerencsés fórumtárs, nekem atomstabil a keret, és a műanyag hátlap is. Bevallom én örülök, hogy nem üveg, de ez amúgy is az első tokig fog érdekelni -
válasz
Sajti84 #3155 üzenetére
Üdv a klubban!
a keret nekem is "kotyog" kicsit pár ponton
Azt csak beképzeled.
horpad befelé a hátlap (iszonyat vékony lehet az anyag)...
Ezért speciel pont nem tudok haragudni a gyártóra, amiatt annál inkább, hogy bizonyos készülékekre üveg
hátlapot tesz, mert az teljesen feleslegesen növeli a készülék súlyát és vastagságát. A műanyag télen nem hideg, nem csapódik rá ki a pára, hogy csúszós legyen tőle a készülék stb.
a méretét és az anyagminőségét vissza fogom sírni már látom.
Az A41 után furcsa módon elég gyorsan megszoktam a méretét, talán közrejátszik az is, hogy nagyon kézreálló formája/vastagsága van. Egész jól megy a fél kezes használat, bár ehhez a Gboard fél kezes beállítása és a home gomb dupla megnyomására bekapcsolódó egykezes nézet is sokat segít (lásd a screenshotot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest