Hirdetés
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
Én hivatalos szervizbe(gyártó képviselete által megadott) küldtem A P30 Pro telómat, osztrákoknál, akkucserére. Levelezés volt róla, ott kaptam a cetlit, amit rá kellett ragasztani. Lényeg a lényeg, ebbe a levelezésbe, mielőtt odaküldtem volna, válaszoltam 3 levéllel, egyben minden kamerával készült képpel(mert ez ismert probléma lehet a telefon javításánál), majd a telefon minden oldaláról készült képpel. Ott van, így nézett ki, ha kérdés lenne.
-
szente
addikt
Na, elhoztam a telefont, de itthon vettem észre, hogy 3 helyen el van repedve a hátlap széle.
Szerintetek érdemes vissza vinnem a boltba, hogy kicseréljék a hátlapot gariba, vagy esélytelen?A telefon oldalán és sehol sincs ütődés, vagy egyéb sérülés nyoma, szóval ebből, gondolom szerelés közben keletkezhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- EA Sports WRC '23
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Rövid kedvcsinálón a Directive 8020
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő