Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
-
PROHARDVER!
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
gerner1 #2878 üzenetére
Köszi, holnap meglesem! Sajnos az XDA jelenléte a telefonnak elég kritikán aluli, ott szoktam ilyeneket találni; semmi.
NETOXIN: Köszi! Gyalog el tudom képzelni, de bringán... Szerinted van olyan övtok, ami ezt elbírja és nem néz ki egy tepsiben az oldaladon?
t72killer: akksiidőt akkor érdemes mérni, mikor már rendesen használom, pl. telefonálásra is
Többnyire beltéri használatra lesz adaptív fényerővel. 5G off.
Nem rakod fel mégis a Gsam-et adb-vel megadva egy nyomi kis engedélyt? Te tényleg ki tudnád használni a plusz infót, amit ad. Látod más simán debloatolgat így, ami azért nem kicsit intenzívebb belenyúlás a telóba(Típushiba: volt a nyígás a röccenő gombokkal, hogy mekkora mákja van, aki egyáltalán jót kapott... Aztán mikor utánanéztem, hogy alig van nyoma az egész neten, lett is kuss. Most próbálta amolyan közmédiás hitelességgel felkérődzni az esetet
)
Jim74: én bekapcsoltam. A kettővel ezelőtti telefonomon részben ezért rootoltam, máig 90%-ig tölt, és 5 évesen eredet akkuval teljesen élhető. A Xiaomi-t nem akartam már buherálni, és az üzemideje kevés volt, hogy lemondhassak akár ennyiről is -> 3 év után 72%-os kapacitás, akkucsere... Ennek a telónak van olyan jó az üzemideje, hogy simán belefér a csak 85%, és biztos, hogy jót tesz az akkunak. Főleg, ha éjjel töltöd. Ha olyan helyzet jön, amikor intenzívebben használod, vagy ritkán tudod tölteni, akkor esetleg visszaállítod.
Itt többen hosszú távra terveznek a telefonnal, nem a kényeskedő "megunás"a döntések alapja, nekik mindenképpen érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Milyen videókártyát?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest