Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Várj ezt egy kicsit benéztem, túl korán ébredtem
Azt hittem a Kiwi IS ugrál neked, nagyon nem nézett ki jól, a videót is erre csináltam, de látom, hogy még mindig a Samsung az (eléggé idegesítő...).
De nálam a görgetés továbbra is OK... Valamennyire látszik a videón, bár ott direkt rángattam, hogy reprodukáljam az ugrálást. Az érintésérzékenység kikapcsolt volt, de bekapcsolva is csak egy kicsit agilisabb. -
sxxorp
őstag
válasz
pinnacle
üzenetére
Örülök!
Ha csak egy gondod van, az nem sok
Bizony hasznos ez a Screen recorder, mert így bemutathatom, hogy mivel nálam ez nincs, nem biztos, hogy a Kiwi-nél van a probléma
[link]
A görgetés is teljesen jó, ha belepörgetek begyorsul, de ha normális sebességgel 'lapozok' még inkább kicsit 'ragadós', nem hogy túlteljesít...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Bizony hasznos ez a Screen recorder, mert így bemutathatom, hogy mivel nálam ez nincs, nem biztos, hogy a Kiwi-nél van a probléma
Dr Bubo