Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz VillanyÁsz29 #480 üzenetére
Szintén ezt tervezem .több kolléga is váltott xioamiról , meg bánta meg. Jelenleg az verdict hogy ez egy eléggé jól sikerült telefon .
-
batai15
félisten
Néztem élőben a telefon , eléggé szimpatikus. Kamera lyukat nem lehet eltüntetni mint régebben ? Nem találtam meg ezt az opciót.
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Egyrészt igen , kettő sehol nem írtam azonban hogy azt tervezem, ez lehet a következő széria is amire várok.
Egy pixel viszont számomra minőségi váltás lesz majd .
Egyébként nyugodtan vissza lehet keresni mire reagáltam elsőnek,aztán kontextusba helyezni mielőtt átmegy fröcsögésbe.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz janeszgol #100 üzenetére
Nem nem több a gond , de számomra zavaróbb a lassúsága ,mint az hogy logol valamit.
Mint írtam kívánatos számomra a one ui ,de még mindig nem nőtte ki azokat a problémáit ami mindig is jellemezte őket, ezért még nem fogok kiadni egy tavalyi hardver miatt 140 ezert, és pont . Nem szapulom, nem trollkodom , de nekem nem alternatíva.
Inkább egy pixel lesz a cél. -
batai15
félisten
válasz t72killer #97 üzenetére
Btw ki lehet törölni a 3 év biztonsági updattel ha mellette a rendszer lassú, és még mindig vannak gondjai .
Kolléga s21 ultraja viszont rohadt jó,persze árban 3x ennyi .
Goodlock miatt kifejezetten kívánatos a rendszer , de ami gondjaim voltak az a50el itt is jelen vannak valamilyen szinten.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Rendelkeztem anno több Galaxy telefonnal is.
S8 után egy mi mix 2 sokkal gyorsabb volt .
Utána volt Galaxy a50em is , szintén xiaomi note 7 váltotta olcsóbban minden téren jobb volt.
Jelenleg hasonló hardverrel rendelkezem mint az a52 , nincs panasz a sebességre.
Mondom ezt úgy hogy ruhellem a miuit ,csak eddig mindig custom romot használtam .
Szóval a konklúzió még mindig az hogy ugyan nagyon tetszetős a one ui ,de még mindig lassú a többi felülethez képest.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
100 körül ha lesz lehet beruházok rá.
Bár jelenleg csak kizárólag a one ui amivel előrébb lennék a note 9 pro ellenében (xiaomi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest