Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Tegnap bevásároltam a "divatnak megfelelő" öltözékben (értsd ezalatt: maszk és gumikesztyű). Közben eszembe jutott, hogy a bevásárló listát ellenőrizni kellene a telefonon. Nyúlok az A50-ért és már anyázok, hogy gumikesztyűben hogyanis fogom feloldani az ujjlenyomatommal??Már kezdtem szorgosan elrontani az ujjlenyomat olvasást, hogy az 5. után végre mintázhassak, amikor váratlan dolog történt:
Kesztyűben feloldott a telefonom, elsőre és gyorsan!
Azt hittem hiba, de többször is megismételtem. A többi ujjammal természetesen nem működött, tehát rendben volt a szenzor.
Ennek tetejébe mindig elsőre feloldott, nem kellett 2-3x próbálkozni, mint kesztyű nélkül szoktam. Még ilyet
Új hozzászólás Aktív témák
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB Hibátlan kijelző, S Pennel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest