- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Telefonváltás miatt megmaradt egy "rakat" kiegészítőm. Ha esetleg valakinek tokra, fóliára van szüksége keressen bátran!
Nem linkelek hirdetést, nem szeretnék szabályt szegni. -
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Üdv,
SOS-be szükségem volna egy 6-os adnroid stock ROM-ra. XEH kellene.
Sammobile.com-ról nem engedi már letölteni, csak a 7.0-át.Tud valaki?
-
Drughi
addikt
Valaki használ QI adaptert és töltőt?
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #2066 üzenetére
Akkor Te melyikre esküdsz?
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #2064 üzenetére
Szerintem meg jobb mint a nillkin, vagy bármelyik jobb aliexpress fólia.
Egy A3-on meg egy A5-ön is csak ezt használjuk. -
Drughi
addikt
Találtam egy bug-ot, ami enmtudom érint-e mást is:
Telefonon gyári XEH 6.0.
Telefonban visszaállít mindent, recovery-be wipe data / cacheTelefonba belép, OTA frissítés letölt, telepít.
Amint kész megint wipeEzután nincs hang a telefonon. Beszédhang működik, telefonálni lehet vele, de a hangszóró meg sem nyikkan.
Mivel volt időm ezért kísérletezgettem vele, de mindig arra jött ki, hogy ha már a 7.0 van fennt, akkor ne wipe-oljak.
-
Drughi
addikt
Valaki legyen szíves ellenőrizni:
A5nél a frissítés után, akinek volt onedrive fiókja kapott ajándék 100 GB tárhelyet.
Itt kapott valaki?
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1713 üzenetére
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-a3/SM-A320FL/
Amúgy ha a firmwares menüben csak beírod, hogy " A320fl " és rákeresel kiobja az összeset, köztük ezeket is.
-
Drughi
addikt
Jönnek a független ROM-ok is, az olasz, spanyol már tölthető.
-
Drughi
addikt
Senki másnak nem jött frissítés?
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1688 üzenetére
szolgáltatója válogatja..
-
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1355 üzenetére
Tuti, hogy eredetit kaptál?
Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam. -
Drughi
addikt
válasz
kárátékutyá #1352 üzenetére
Gyárit használjuk két A3-on is. Messze az eddigi legjobb a kínai csodák közül.
Egyedül a nillkin volt jó, de az ár/érték aránya, meg a 3-4 hetes szállítás miatt az kiesik.Én bátran ajánlom a gyárit.
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Na csak sikerült felheggeszteni a 7.0-át.
Nekem a kinézet jobban bejön, kicsit " samsungosabb " lett, meg így jobban hasonlít a csúcskategóriás telefonokra.
Sebességben ugyanaz, lassulást eddig nem tapasztaltam, de nem is illene neki.
Egyedül a knox-hoz köthető dolgok ( bizt. mappa, samsung pay ) nem működik a más régióba szánt sw miatt, de ezt majd helyrehozza ha kiadják a magyar rom-ot.
Addig használom megelégedettséggel
-
Drughi
addikt
Próbáltam életre kelteni ezt az orosz romot, de nem sikerült.
Hiába A320F -re lettt kiadva mind az XDA-n, mind a sammobile fórumon írták, hogy sikerült felrakniuk az FL verzióra.
Nekem nem..Próbáltam csak az Ap fájlt Odinnal, próbáltam a többivel együtt is, de a samsung logonál megáll a telefon. Vártam 5-10 percet, egyszer egy egész éjszkára úgy hagytam, de semmi.
Szerintetek mi lehet a gond?
-
Drughi
addikt
Próbálta már valaki?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Szeretném a független XEH romot felrakni a telefonra, majd samsuns felhőből visszatölteni rá a mentésemet.
A legfontosabb, hogy a beállítások, sms-ek megmaradjanak a továbbiakban is.
Megvalósítható?
-
Drughi
addikt
Tegnap sikeresen leteszteltem a gyári fóliát.
Olyan 40 centiről ráejtettem a kijelzőre a UPC box távirányítóját, pont sarokkal.
A fólia "puklis" lett (mivel nem üveg, így nem törik). Félve vettem le a telefonról, de alatta makulátlan, így tette a dolgát.
3000ft-ért 2db-ot adnak, így asszem megérte a beruházott összeget. -
Drughi
addikt
Üdv,
Hogy tudom azt megoldani, hogy az összes sms-em megmaradjon, de gyári állapotracállítsam vissza a telefont?
-
Drughi
addikt
Ha lenne valaki, akit érdekelne egy jóárasított gyári Neon Flip Cover, dobjon egy PM-et!
-
Drughi
addikt
Valaki talált már olyan fóliát, ami valóban lefedi az egész kijelzőt?
Mert nekem még mindig a gyári fólia tűnik a legjobbnak -
Drughi
addikt
válasz
bnorci71 #835 üzenetére
Én 5S-ről váltottam már háromszor, de egyedül az A3 maradt meg. Egyszer egy Xiaomi redmi note3 pro lett a választott, de ott 1 hónap után nem bírtam a nagy méretet és a gagyi kijelzőt, így vissza 5s-re
Másodjára egy Huawei P9 lite lett a befutó, de az sem váltotta meg a világot, így megint vissza 5S-re
Harmadjára az A3 lett és marad is, ez már meggyőzött.
Remek kijelző, kiemelkedő akku és elfogadható HW / SW
Kívül prémium, belül átlagos, de erre a célra nekem Tökéletes. Néha meg-meg akad, de tele van app-pal, ezek közül sok megy a háttérben, így elfogadom. Az i5s is döcögött már, ezért is cseréltem, az SE-nek meg túl nagy a felára, a tudása cserébe nem sokkal jobb.
Ha az A3 / SE között vacilálsz ár/érték arányba a Samu nyer.
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Szia,
Közel százezres telefon, 500ért akarsz rá tokot?
Ha adhatok egy tippet akkor Ringke Fusion tok. Jobb mint a Nillkin ( de drágább is).
Esetleg szóba jöhetnek a Mofi termékek, amik jók, vagy a Spigen cuccok.Fóliából én most a gyárit használom, ami se nem üveg, se nem vékony fólia. Nagyon jonak tűnik, 3000ért 2-t adnak.
Ezen nem erdemes sporolni.
-
Drughi
addikt
Megkaptam ma a gyári samsung fóliámat.
Még nem tettem fel, majd este. Nem üveg, de nem is vékony, a kettő között ilyen plasztik hatású cucc.
2 db volt benne, így remélem beválik.Nekem még mindig megvan a Gyári neon flip coverem, ha valakit érdekelne.
-
Drughi
addikt
Nekem ezzel csak az a problémám, hogy venni kell belőle 3-4 et a kábel miatt.
Én töltöm a telefont otthon, kocsiba, munkahelyen és ha úgy adódik akkor power bankról is. Így mindenhol van kábelem.Nyilván magaddal cipelheted mindig a kábelt és a töltőfejet, de az nem túl praktikus...
Ha jól tudom az adatátvitelt nem szereti, így csak töltésre alkalmas.
-
Drughi
addikt
Szia,
Nálunk olyannyira bevált, hogy 1 hét után a feleségem is leadott a " csak Sony " mániájából és vettünk Neki is egy ilyet.
Én iPhone 5s-ről váltottam (amit annyira imádtam, hogy 3 darabot is vettem és több évig használtam), de közvetlen az A3 előtt volt egy P9 Lite illetve 2 Xiaomi is.
Elbújhat mind mögötte. Kivéve az Apple, de nem egy kategória a kettő, nem lenne fer összehasonlítani őket.
Üzemidő: ha reggel leveszem töltőről, folyamatos wifi + 3G, 20 perc WAZE reggel / este, folyamatos bluetooth kapcsolat egy karkötővel, 90%-os fényerőn gond nélkül kihúzza a nap végéig.
Napközben kis facebook, sok netezés, youtube, 20-30 perc játék este.Fényképező: Átlagos. 5 évvel ezelőtt egy ~ 100.000Ftos telefontól többet vártam volna ilyen téren, de most ez a trend. A célnak megfelel, a jó fényképező marad a felső / csúcs kategóriának, itt kompromisszumot kell kötni.
Akadás, döcögés néha előfurdul nálam, de én belaktam teljesen, egy nőnél valószínűleg nincs ennyi háttérben futó alkalmazás.
-
Drughi
addikt
Valaki tud adni linket független magyar ( XEH) firmwarehoz? Sammobile-on nincs...
-
Drughi
addikt
Egy kis akku infó:
Barca-Juve bl meccset néztem a mediaklikk appal.
100%-ról 94%-ra merült 50 perc alatt.
Wifi, 3G, bluetooth kapcsolat, full fényerőn. A hang 3-as fokon ( ha ez számít) -
Drughi
addikt
válasz
bibalint #614 üzenetére
Z3c és i5S -nél használtam ringke tokot és én nagyon szerettem.
Mindkettőt magától a cégtől rendeltem, most is. Nem lehet, hogy nem volt eredeti, amit kaptál?
A Nillkin tokokat nem szeretem, most rendeltem egy fóliát is, amihez jár egy Nillkin TPU tok, de szerinte az felejtős lesz, így hogy ingyen van. -
Drughi
addikt
Üdv,
Érdekel esetleg valakit egy ilyen tok?
Nekem nem esik kézre a flip, jobb szeretem a sima hátlapos tokokat.
Ugyhogy be is rendeltem egy Ringke fusiont. -
Drughi
addikt
válasz
Viktor0610 #552 üzenetére
Youtube-on van olyan unboxing video, amiben volt.
Amúgy az enyémben sem volt, pedig vártam rá. Így rendeltem aliról.
-
Drughi
addikt
Valaki próbálta már: [link] ?
-
Drughi
addikt
Biztos, hogy esik még az ára idővel, vagy 1-1 nagyobb akció keretében, de jelentősen már nem.
Én 57e-ért vettem gyári függetlenül (mint utólag kiderült), flottás csomagban. Előtte még 64e-ért adták ugyanilyen konstrukcióban, szóval elég nagyot zuhant az ára egyik napról a másikra.
Szerintem be fog állni 79990-re, azt neked kell tudni, vársz, vagy cserélsz.
-
Drughi
addikt
3 napi használat után az alábbiakat tapasztaltam:
- Egy iPhone 5s-t váltva sem az androidban sem a samsung ui-ba nem csalódtam, pedig féltem tőlük.
- Akku idő egész korrekt, de láttam már jobbat is ( pl xiaomi telefonok)
- A telefon kialakítása tényleg premium kategória. Jó kézbe venni, ránézni, használni.
- A rendszer stabil, kellően gyors, remélem így marad, ha befut a 7.0 is.
- Kamera is hozza amit kell, de nem kell csodát várni.
- Az újjlenyomat olvasó gyors, ritkán hibázik.
- A gps megy rendesen ( napi szinten waze navigálok)Amire érdemes figyelni:
Ma bennt hagytam a töltőt a munkahelyemen, persze hogy nincs másik usb type c otthon. Érdemes tehát előre bespájzolni egy tartalékot.Tok: Gyári samsung neon flip case-t vettem és imádom. Nem volt olcsó ( 6990 )
Ezen kívül jön még kettő az aliexpressrőlFólia is az aliról jön, meglátjuk mit tudnak majd.
Remélem előbb- utóbb leszünk itt többen is!
Ui: A gyári mail app-ban be lehet valahol állítani a fiókhoz tartozó színeket?
-
Drughi
addikt
Szerintem egyáltalán nem alternatívái egymásnak.
A kettő közül egyértelműen a Samsung a jobb, de drágább is.
Mi a cégnél most kértünk be ajánlatokat 50db mobiltelefonra. 5db premium (iphone 6s//7 vagy Samsung S7 (edge), 10 db ,elegant" ( A5 vagy P9 ) és 35db normál ( A3 , J5, )
Félek, hogy az ár miatt a J5 jut nekünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Por- és vízálló IP-védelemmel, illetve a Galaxy S7 kicsinyített küllemével tér vissza a kompakt A3 az idei évben. Az üzemidő rendkívül meggyőző, a magas kezdőár és a visszafogott belső azonban változatlan maradt.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest