- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Nem kell vele foglalkozni, ha elismered intelligens ember módjára, hogy van olyan dolog, amiben jobb még az Intel, akkor ugrik rád, mint a veszett kutya, mintha a fél heréjét loptad volna el, ami valószínű még le sem szállt neki.
Egy tízévestől ez normális viselkedés. Pelyhedzik, tombolnak a hormonok, nem vesz apuci új gépet, le kell valahogy vezetni a frusztrációt. Ha esetleg mégis egy "felnőtt" emberről van szó, akkor pedig nagyobb a baj, mint hittük
A másik pedig, hogy általában ez a script:
1. Aha, Intel cikk, gyerünk csak a kommentekhez
2. Aha, itt valaki az Intelt védi, akkor gyorsan felmantrázom neki a már jól betanult technikai dolgokat
3. Továbbáll, mint aki jól végezte dolgát, szóval már hírből sem fogja látni, mit reagáltál.Én csak egy dolgot nem értek: Ha neki már megvan a csudajó, gyors, hideg, keveset fogyasztó, biztonságos procija, akkor miért nem azt símogatja egész nap, és miért idejár? Menjenek el moziba, vacsorázni, túrázni, még akár le is fekhet vele én azt sem bánom
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ja és az indokolatlan hőugrásokról ne is beszéljünk, ami ugye a venti hirtelen felpörgését eredményezi. Sok az ilyen panasz a topikjában.
én nem azt mondtam, hogy az embereket nem érdekli, hanem azt a csoportot nem érdekli, aki pár fps-ért bármit megad és ennek a csoportnak az intel jobb. Az biztos, hogy nem rossz a 3600, de ha kijön az új gen és az x570-em még támogatja, akkor tuti cserélem is le.
[ Szerkesztve ]
-
Lacika112
aktív tag
off:
Végig néztem, ki is tűnt hogy játékba vagy pariban van az amd, vagy minimálisan lemaradva.
Az is feltűnt ehhez a szemernyi előnyhöz dupla annyit fogyaszt az intel, fele annyi maggal ami watt/core tekintetbe brutálisan siralmas az intelt nézve.
Az is feltűnt ehhez a szemernyi előnyhöz drasztikusan melegebb is volt ami a fogyasztást látva nem is csoda.
Az is feltűnt hogy a szemernyi játék előny azt jelenti kb 80% al gyorsabb minden másba az amd.
Az is feltűnt hogy a HT aktív volt ami azért se "fer" mert pariban tud maradni ha nem törődsz a biztonsággal.
Meg az is feltűnt hogy az érvek neked nem jelentenek semmit csak imádhasd a kékistent.......on: Most már csak a vásárlók megtévesztéséért, a vásárlók megkárosításáért, a vásárlók kiszolgáltatásáért kéne nyílt levélben bocsánatot kérniük.
Ezek is azért kérnek bocsánatot amiért nem kéne amiért meg kéne kb le is tagadják!
(lásd: a világ minden szakembere veszélyesnek ítélte a HT technológiájukat, de az intem megmondta az nem is olyan nagy gond)ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest