- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- OLED monitor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
a MMOknál nem lehet annyira jó történetet összehozni, mivel ott többen játszanak ezért már elviekben sem lehetsz te a megmentő, a szuperhős, a különleges személy a középpontban, stb. meg egyébként is igénytelenül hat amikor sokan egymás után csinálják a questeket. én anno wowban is rosszul lettem amikor "sorbanállás" volt egy quest givernél. Egyszóval sokkal kidolgozottabb és jobb történetet és játékmenetet lehet csinálni single player esetén. ez az elvi különbség kb. persze az mmo-k inkább másról szólnak. ott más a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az utóbbi időben egyre több játékot találhatunk abban a piaci szegmensben amit csak „nézd a hátam RPG-nek”hivnak a szakavatott netes játékosok*.(*Geek) Ebben a kategórában van egy két olyan játék amiről úgy gondolom megosztom veletek gondolataimat (mindenki nagy örömére.....).
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest