Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Neeeee

Egyrészt amiért i-exkluzív, másrészt amiért ezt a facebook-böngészősjáték kinézetet belevitték.
Értem, hogy 2014-ben kell online rész. (helyes is!)
Értem, hogy az ilyen őskövületek, mint én, akik még ma is tolják a kompatibilitási gondok ellenére az eredeti kettőt, túl dedósnak találják a kinézetet. (és szerintem a cuccok még az eredetinél is darabosabban mozognak, ami azért kb. 20 év elteltével vérciki)De ha az a piros zsepi jellegű izé valós pénzért vehető in-game cucc, ne várják meg, míg odaérek a többi feldühödött RCT rajongóval, mert irgum meg burgum lesz

Nagyon félek hogy a pénz oltárán feláldozták az életérzését és csak egy n+1 pötyögtetős időelszexualizáló trágyadomb lesz.
-
Steve1207
veterán
Hehe, hiánypótló, jó cucc és megvalósítható teljesen mobilra
Azt viszont mondjátok már el, hogy miért vonják ennyire egybe a játékok neveit? Nem kellene külön kezelni a sorozatot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bittorrent topik
- Robogó, kismotor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérdezd esetleg a fejlesztőket. 
Azt viszont mondjátok már el, hogy miért vonják ennyire egybe a játékok neveit? Nem kellene külön kezelni a sorozatot?