Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
de ebben pont az a lényeg, hogy a levegő aktuális co2 változás nulla marad. a hagyományos benzinnel az a baj, hogy valamikor nagyon régen a benne levő szén kikerült a co2 körforgásból, ezzel tisztult az akkori levegő, amit most visszapöfögünk bele, ezzel koszosodik.
ennek a technológiának meg az az értelme, hogy kiszeded a mostani levegőből a mostani co2-t, benzint csinálsz belőle, majd elégeted, és akkor visszakerül a co2 a levegőbe.
a káros hatású gázok tekintetében pontosan ugyanolyan, mint a tisztán villanyautó. legalább annyira környezetkímélő, vagy még jobban, mint a villanyautó.
(#101) joysefke: de erről nem feltételes módban kell beszélni, mert pl. az audinak van ilyen üzeme, ami működik. és amikor rákerestem arra a technológiára, amire én emlékeztem, azt pont nem találtam meg, de másik hármat igen. ebből egy az audié, amivel jelenleg pár autónak elegendő benzint állítanak elő, de többet is bírna.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Fel kell készülni, egyre több területen váltják gépek az emberi munkaerőt. A folyamat markánsabbnak és gyorsabbnak ígérkezik, mint az ipari forradalom volt.
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest