- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Nyugodtan kikérheted, mert nem azt mondtam, hogy pletykálsz, hanem, hogy amit csinálsz, az pletykát generál. És ez tru.
Yup, de a te állításaid még azokon is túlmutatnak, ezt továbbra is tartom. Te nem érzed elütőnek a többi beszámolótól? A vektor ugyanaz, de a mérték eltérő.
Nem, heti 2-3 alkalommal találkozom itt a PH-n veterán taggal személyesen is, a mérték attól függ, hogy melyikőnk éppen milyen területen mozog. Nyilván a szerveres kolléga a laptop bontóssal ellentétben nem ugyanazt fogja tapasztalni, de a saját terében már ugyanoda kerülnek a súlyozott átlagok sajnosMegint kevered a céges beszerzést és a nem cégest. A cégesen is vannak dolgok, mert ott is jönnek néha olyan laptopok A kategóriával, ami biztosan nem az amúgy, de ez azért még pórázon van. A magánban ott nincs limit, ott bármi kifér a csövön.
Aki itt mos és torz képet akar az te vagy egyedülA velem hasonló módon létező nem multis magyar körben dolgozók akik céges minőségben vesznek számlázós eladókról is pont úgy számolnak be, mint én. Hígul az is, egyre vadabb az a rész is, de ez relatíve tiszta. Újfent: a durva buli, az a magánoknál van, ott nincs Isten és ember. Ne keverd a kettőt. Ezért mondtam, hogy ezt a céges minőséget ne hozd fel, mert totál topikon kívül esik és csak hozni fogja a felesleges köröket.
A nagy öregek 2 csoportban vannak: az egyik akik tényleg tartják a szintet. Ebből azért kevés van. Itteni aprón vagy 4-5 max, mármint azokat értve akik tényleg nonstop pörgetnek vasakat, nem csak eladom a régi TV-met, de atomkorrekt vagyok, nyilván ez sokkal több. A másik csoport az, akik kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel nyomják, olykor meglepően korrektek, olykor lazán érdemesek lennének a kirakásra, de pont úgy tudnak tekerni sztorikat, hogy ez ne omoljon rájuk. Na ezt viszont nem szeretem, mert könnyen találod magad a PH legnagyobb boltosának lakása előtt a tél közepén és hallgathatod, hogy az 1 hónapja nem begarizott bolti! garis monitorod amúgy miért is végül nála landolt úgy, hogy ő ad vissza pénzt, nem a kollégája és miért is nem a vételi árat kapod vissza hanem amit ő mond. Fú, milyen tekervényes dolgok folynak itt néha
Új hozzászólás Aktív témák
lo Pár rövid szösszenet, ahogy szerintem érdemes nekifogni, hogy mire is kell gondolni, ha erre adjuk a...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bestbuy játékok
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- További aktív témák...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest