Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Hobby elektronika
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Kompakt vízhűtés
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
Tévedsz, engem pont az ilyenek nem érdekelnek, most ha neked tetszik valami, akkor miért csesszelek le. Ez tipikus ilyen gimis vagy általános iskolai felfogás, ha valakinek más tetszik vagy épp nem az van neki, ami neked, akkor kineveted vagy megalázod?!
Mindenki saját magának veszi a dolgokat, nem pedig másnak, ha ez vagy az tetszik neki akkor örül. Kész.
Engem anno PH-n is lebasztak hogy XXX összegért akarok venni gépet és hogy minek, meg hiszem-ha-látom szövegek.
És? Megvettem azt, ami nekem jön be, a többi meg nem érdekel.
Gézának a BMW jön be, Sacinak a Honda, XY-n a Dodge. Erről szólunk mi emberek, mindenki más.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest