- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Azert a videojatekok aggresszivva es gyilkossa tesznek kezdetu mondokat nem mindenki hiszi el.
Mellesleg ezert talaltak ki a cheat kodokat: beirod es levezeted a feszultseget kovetkezmenyek nelkul
En meg a kvarcjatekokbol egy tuzoltosra (mar ebben is volt ebresztoora) es egy nagyon kinai gyartmanyu autosra emlekszem
-
Legendd
senior tag
Hohohóóó, itt a kedvencem
Sega Genesis - Race Drivin'
Ez PC Stunts néven jelent meg, 1993-as
Nem tudtam betelni vele...
Akkor még a championship számomra kamionsíp kiejtéssel bírt -
Legendd
senior tag
válasz
Tangerine #42 üzenetére
Az a baj, hogy ezek igazi játékok...ma meg mit lát a gyerek? Lőjünk szét mindent, aztán meghalunk, max újrakezdjük az egészet...
A kulcsi mészárlás elkövetője is ebből merített erőt...
Nem beszélve a mesékről...itt harc, ott harc, lövünk, verekedünk.
Mindegy, szubjektív vélemény, de a régi játékok kreativitásra ösztönöztek. -
abéla
senior tag
Hehejj, ott a helyem. A teljeskörű élmény végett a zamigám is beizzítom. (nuclear war rules). Basszus, emlékszem haverokkal bevetettük magunkat a kertjükben lévő lakókocsiba (nyáron
) és nyomattuk az M1 Tank Platoon-t hetekig, meg amikor c-64-en a kis sárga kb 4-5"-os képátmérőjű vttv-vel nyomattam a Pirates!-t, höhö imádtam kölök lenni
.
-
0xmilan
addikt
Csak szerintem nem illik a 2009-es Mario a plakátra??
-
Az igazi élmények akkoriban voltak ám
-
cellpeti
nagyúr
és ez is mint nagyon sok minden, a magyar feltalálók által keltek életre. Vicc, hogy akkor se és szinte ma se értékeli őket az ország(politika hovatartozástól függetlenül mondom ezt)
már 10 éve meghalt Hofi Géza?
-
zolee5016
őstag
válasz
Tangerine #31 üzenetére
Akkoriban nálunk ha jól emlékszem az volt a divat ,hogy ha egy játék nem hozott elegendő bélást,jött a szaki és progit cserélt.Nem számitott milyen a gépház(mármint a nagy fadobozba applikát szines junoszty tv) Namco ,Atari vagy bármi.Nekem az maradt meg hogy ez a játék 2 évet lehúzott nálunk a kultúrban.Tehát volt hogy a Xargon Wars (tycoon) ment egy Atari gépben pedig semmi köze nem volt hozzá.Mi kis 11-13 éves tudorok meg egymást hülyitettük melyik cég játékai a jobbak.Persze aztán mindenkinek beköltözött a szobájába a Mario és a kinti nagy gépek meg elfelejtödtek.Csak a hétvégi Flipperpartik tartották meg magukat...........
-
Tangerine
senior tag
válasz
Gadgetfan_ #32 üzenetére
Tán te is horgásztál?
-
djculture
félisten
válasz
Gadgetfan_ #32 üzenetére
Szolnoki vasútállomáson lévő játék terembe én is sokat játszottam, főleg a Mortal Kombat 2-vel de rémlik még valami pisztolyos lövöldözős is. Na meg mondjuk a flipper gépek voltak az igaziak.
-
Gadgetfan_
senior tag
Én a nagy játéktermi változatokon nőttem fel. Nagy Vanguard és Frogger bajnok voltam
Ki akartak tiltani a környékbeli presszókból kölyökkoromban, mert egy tízessel egész délutánokat elvoltam, és foglaltam a gépeket... jó régen volt.
-
djculture
félisten
Én is örülnék pár képnek ha másnem
Innen 145km így inkább kihagyom ilyen gazdasági helyzetben...
-
Apika
addikt
Biztosan látványos lesz a kiállítás, de sajnos nekem messze van. Lesz belőle (kép)riport?
-
mghltm
addikt
-
zolee5016
őstag
ILYEN gépek is lesznek vajon????????
-
darvak
senior tag
Phúú én valamilyen egérfogós játékkal toltam rengeteget quartzon. Beethoven: Für Elise dallamot játszotta
, macskával kellett ide-oda sasszézni az ugrándozó egerekért..
De valami lövöldözős-űrhajós is volt
, elő kéne kaparnom őket, ha még megvannak..
-
zolee5016
őstag
-
janos1988
addikt
-
Béééla
őstag
Komolyan, miert nem vittek a Velvetechet Szegedre, es ezt Pestre
Szivesen elcsereltem volna a ket rendezvenyt!
-
Legendd
senior tag
Régen basszus éjjel-nappal ezen nyomtam...ma meg már PS Viták vannak...hihetetlen, de ez akkor is nagyobb élmény volt annó!
Aztamindenit. Tudjátok ez ebayen mennyiért van fent? 319 dollár
-
Már bocs, de nem retro, hanem legfeljebb régi.
A retro jelentése: régies új.
-
djculture
félisten
western bar az igazi
-
@rglaaf
veterán
Remélem lesz Vanguard mert avval tolnék párat
-
zolee5016
őstag
Messze van,de érdekelne az tuti.Volt egy kedvencem amit vadászok,hátha van pc változata is,de eddig sikertelenül.Nem tudom,Sega,vagy Namco vagy mi a fejlesztője.A Kobra-rol van szó ami helikopteres lövöldözős volt.Suli helyett a gépnél álltunk naphosszat.
-
Legendd
senior tag
Hohohó, viva Szeged...erre azért befizetek
pedig nem vagyok már játékos ember, de a Super Mario örök csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Május közepén megrendezésre kerül a 3. Szegedi retro számítógép, video- és quartzjáték kiállítás.
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest