- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- Objektívek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Azert a videojatekok aggresszivva es gyilkossa tesznek kezdetu mondokat nem mindenki hiszi el.
Mellesleg ezert talaltak ki a cheat kodokat: beirod es levezeted a feszultseget kovetkezmenyek nelkul
En meg a kvarcjatekokbol egy tuzoltosra (mar ebben is volt ebresztoora) es egy nagyon kinai gyartmanyu autosra emlekszem
Bélabá
-
Legendd
senior tag
Hohohóóó, itt a kedvencem
Sega Genesis - Race Drivin'
Ez PC Stunts néven jelent meg, 1993-as
Nem tudtam betelni vele...
Akkor még a championship számomra kamionsíp kiejtéssel bírtYouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
Legendd
senior tag
válasz Tangerine #42 üzenetére
Az a baj, hogy ezek igazi játékok...ma meg mit lát a gyerek? Lőjünk szét mindent, aztán meghalunk, max újrakezdjük az egészet...
A kulcsi mészárlás elkövetője is ebből merített erőt...
Nem beszélve a mesékről...itt harc, ott harc, lövünk, verekedünk.
Mindegy, szubjektív vélemény, de a régi játékok kreativitásra ösztönöztek.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
abéla
senior tag
Hehejj, ott a helyem. A teljeskörű élmény végett a zamigám is beizzítom. (nuclear war rules). Basszus, emlékszem haverokkal bevetettük magunkat a kertjükben lévő lakókocsiba (nyáron ) és nyomattuk az M1 Tank Platoon-t hetekig, meg amikor c-64-en a kis sárga kb 4-5"-os képátmérőjű vttv-vel nyomattam a Pirates!-t, höhö imádtam kölök lenni .
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
0xmilan
addikt
Csak szerintem nem illik a 2009-es Mario a plakátra??
-
aktív tag
Az igazi élmények akkoriban voltak ám
tökjó.2009-ben kizárt csaló tag után kaptam 1 feketét:(
-
cellpeti
nagyúr
és ez is mint nagyon sok minden, a magyar feltalálók által keltek életre. Vicc, hogy akkor se és szinte ma se értékeli őket az ország(politika hovatartozástól függetlenül mondom ezt)
már 10 éve meghalt Hofi Géza?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
zolee5016
őstag
válasz Tangerine #31 üzenetére
Akkoriban nálunk ha jól emlékszem az volt a divat ,hogy ha egy játék nem hozott elegendő bélást,jött a szaki és progit cserélt.Nem számitott milyen a gépház(mármint a nagy fadobozba applikát szines junoszty tv) Namco ,Atari vagy bármi.Nekem az maradt meg hogy ez a játék 2 évet lehúzott nálunk a kultúrban.Tehát volt hogy a Xargon Wars (tycoon) ment egy Atari gépben pedig semmi köze nem volt hozzá.Mi kis 11-13 éves tudorok meg egymást hülyitettük melyik cég játékai a jobbak.Persze aztán mindenkinek beköltözött a szobájába a Mario és a kinti nagy gépek meg elfelejtödtek.Csak a hétvégi Flipperpartik tartották meg magukat...........
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Tangerine
senior tag
válasz Gadgetfan_ #32 üzenetére
Tán te is horgásztál?
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
djculture
félisten
válasz Gadgetfan_ #32 üzenetére
Szolnoki vasútállomáson lévő játék terembe én is sokat játszottam, főleg a Mortal Kombat 2-vel de rémlik még valami pisztolyos lövöldözős is. Na meg mondjuk a flipper gépek voltak az igaziak.
[ Szerkesztve ]
-
Gadgetfan_
senior tag
Én a nagy játéktermi változatokon nőttem fel. Nagy Vanguard és Frogger bajnok voltam Ki akartak tiltani a környékbeli presszókból kölyökkoromban, mert egy tízessel egész délutánokat elvoltam, és foglaltam a gépeket... jó régen volt.
[ Szerkesztve ]
"Otthon" az, ahol a telefonod magától csatlakozik a wifire
-
djculture
félisten
Én is örülnék pár képnek ha másnem Innen 145km így inkább kihagyom ilyen gazdasági helyzetben...
-
Apika
addikt
Biztosan látványos lesz a kiállítás, de sajnos nekem messze van. Lesz belőle (kép)riport?
-
zolee5016
őstag
válasz mickemoto #16 üzenetére
Jah én már iparis voltam(elsős) és 4k!-volt.Az ösztöndijjunk meg 350 ft A ballagási lóvém bánta.még megvan és müködik
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
zolee5016
őstag
ILYEN gépek is lesznek vajon????????
[ Szerkesztve ]
-
darvak
senior tag
Phúú én valamilyen egérfogós játékkal toltam rengeteget quartzon. Beethoven: Für Elise dallamot játszotta, macskával kellett ide-oda sasszézni az ugrándozó egerekért..
De valami lövöldözős-űrhajós is volt , elő kéne kaparnom őket, ha még megvannak..
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
-
tupacamaru
veterán
Ez cult játék. Most keresek ilyet, csak nem horror áron. Most szereztem egy SpitballSparky-t, és már csak egy Jungle 777 kell és kész.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Béééla
őstag
Komolyan, miert nem vittek a Velvetechet Szegedre, es ezt Pestre Szivesen elcsereltem volna a ket rendezvenyt!
Bélabá
-
Legendd
senior tag
Régen basszus éjjel-nappal ezen nyomtam...ma meg már PS Viták vannak...hihetetlen, de ez akkor is nagyobb élmény volt annó!
Aztamindenit. Tudjátok ez ebayen mennyiért van fent? 319 dollár
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
titán
Már bocs, de nem retro, hanem legfeljebb régi.
A retro jelentése: régies új.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
djculture
félisten
western bar az igazi
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Remélem lesz Vanguard mert avval tolnék párat
PSN:BiZzare_0 ️
-
zolee5016
őstag
Messze van,de érdekelne az tuti.Volt egy kedvencem amit vadászok,hátha van pc változata is,de eddig sikertelenül.Nem tudom,Sega,vagy Namco vagy mi a fejlesztője.A Kobra-rol van szó ami helikopteres lövöldözős volt.Suli helyett a gépnél álltunk naphosszat.
-
Legendd
senior tag
Hohohó, viva Szeged...erre azért befizetek pedig nem vagyok már játékos ember, de a Super Mario örök csúcs
[ Szerkesztve ]
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM