- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hálókari nincs benne? Win 3.11-el vagy vmi egyszerű Linuxal Sambával gyorsabb/kényelmesebb áthúzogatni a dolgokat helyi hálón keresztül, de ha nincs akkor egy laplink kábellel (dos/nc alatt) is jóval egyszerűbb másolgatni a dolgokat mint floppykkal szenvedni, XT/286-osokra "szoktam volt" így másolni, bár nem túl gyors (floppy-nál azért így is gyorsabb), de a kisebb vinyókhoz bőven elég, hamar megtelik.
-
Win 2K-át én is nagyon szerettem, maga idejében ('99 !) nem is igazán volt konkurenciája, mondhatni meghaladta a korát, az Xp is totál rá épült (2K az 5.0 és Xp az 5.1-es kernelt használja) annak kisebb pofozgatásával, de annál jóval kevesebb erőforrással is beérte és az akkor még nagy számban jelen levő régebbi hardvereket is támogatta (pl izás hálókarik, 3dfx vgak stb.), amiket az Xp-ből már kigyomláltak, ugyanakkor funkcionalitásban kb. mégis ugyanazt tudta mint az Xp.
Amúgy használtam 2K-t Wpa2-vel, ott inkább a valószínűleg a router és a wifi kari között lesz inkompatibilitás, tapasztaltam már párszor, hogy bizonyos N-es (főleg T-rés allinone) routerek habár papíron kompatibilisek lefele a B/G-és karikkal, a valóságban ez elég esetleges, hogy melyikkel mennek, melyikkel nem, ami szintén hasonló tünetek produkál, hogy csak nyílt (jelszó nélküli) hitelesítéssel hajlandó csatlakozni oprendszertől teljesen függetlenül (Xp/7/Linux).
P3-ason 2K alatt a K-Meleon böngésző 1.5-ös verzióját tudom még javasolni, az még az Operánál is pörgősebb (486-oson 64 mb rammal is elfut akár Win95-ön) vagy akár egy lájtosabb Linux disztró (pl antiX) is elfutkorászna a Win mellett, ha netezésre is használnád (persze nyilván a vas korlátait figyelembe véve) a masinát a jófajta retró gémek mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest