Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Örülök, hogy ezt nem csak én látom így. Szerintem is lehetett volna még rajta helyenként finomítani.
mad1 - felirat már régóta szedhető az AnimeAddicts-ról, bár talán mostanra már a nagyobb feliratgyűjtő oldalakon is elérhető.
-
alien_
őstag
Szerintem nem elsősorban a fullreality-re utaztak a srácok, inkább a játék hangulatát akarták a mozgásokkal is idézni picit. Nekem Pl tetszett, amikor egy az egyben egy Resident Evil 2 (játék) jelenetet egy az egyben , ugyanabból a kameraállásból felismertem, hírtelen kerestem is a keyboardot
-
MichaelSD
őstag
Nekem tetszett a RS: Degeneration. Valóban nem annyira jó az animációja, de annyire nem is rossz. Nekem tetszett.
-
janeko
őstag
nem rossz ez.. az "elődöket" még nem próbáltam, és szerintem nem is fogom, de ezt elég valószínű
-
mad1
veterán
Felirat van hozza?
Beleneztem,jatek intronak elmegy. -
Psych0
őstag
Sajnos a film színvonala nem igazán jó. Az animálás nagyon gázra sikeredett, sokkal jobb nála az advent children, de talán az előző final fantasy is , ami nem 2 éves film.
-
alien_
őstag
válasz
antikomcsi #1 üzenetére
Pont tegnap láttam. Kellemes csalódás volt, sőt, azt kell mondanom, hogy egy cudar jó filmet hoztak össze a srácok, szerintem nagyon betalált. Kár, hogy még nem lehet megvenni dvd-n, pedig már rendeltem is volna meg, így is bajban vagyok, hogy milyen filmeket vegyek tesóméknak karácsonyra... Hát, szentesti zombivérfűrdő lefújva..
Jah, sokszor felmerengtek a RE2-s emlékek a múvít nézve
-
antikomcsi
veterán
Na, ez jó volt!
Ajánlani tudom mindenkinek, aki kedveli a műfajt, főlleg azoknak akik végigjátszották a Resident Evil 2-t Leonékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel