- TCL LCD és LED TV-k
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Oda csak lementi a lefordított shadereket, a játék újbóli futtatásakor pedig onnan tölti be, hogy ne keljen újból lefordítani. Az NV is használ ilyet.
Akik szeretik gyakran takarítani a rendszerüket különféle karbantartó programokkal, azoknak (igazából mindenkinek) ajánlott ezt a cache mappát a kivételek közé tenni, mert ellenkező esetben nem sok értelme van az egésznek.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Jó újítások lettek. Visszatértek 2011-es driver hibákhoz aka 7970-nél amik voltak. Még jó hogy nem kell .dll fájlokat cpoizgatni!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Franklin
addikt
válasz GeneraL_XTX #25 üzenetére
Custom Resolution Utility progit próbáltad már?
Nekem simán megy az LG 1920x1080@75 Hz-en.
-
Atla
senior tag
Valaki esetleg ha próbálta irja már meg hogy az Msi Afterburnerrel összeakad-e?
-
dashx2010
csendes tag
Hát én nagyon nem szoktam írogatni, csak olvasni titeket! De...... szinte csodaként éltem meg mikor felraktam félve a drivert és csodatörtént!! A CROSSFIRE rendszerem win10-alatt megtáltosodott, megszűntek a brutális laggok, eltűntek a nagyobb textura hibáim egyes játékok alatt! Első benyomásom!!! Nem szeretném magam elszólni!!!!!
-
törölt tag
Akkor ez azt jelenti hogy az előző driver meg a raptr uninstall és utána kell ezt feltenni ? vagy rá ?
-
törölt tag
válasz Menthirist #59 üzenetére
[Troll] Ez már low level API-hoz készült, a hibák a játékok fejlesztői miatt vannak, nekik is kell javítani. [/Troll]
-
Fiery
veterán
Nalam Win8.1 + Carrizon jol mukodik, bar jatekot me'g nem futtattam vele Mindenesetre az uj control center dizajn nekem bejon, a hibakat meg par heten belul ugyis javitja az AMD, sz'al hajra
-
veterán
válasz LamerGyuri #39 üzenetére
A manuálisan leszedett minimalsetup-ot is karanténba vágja az Avast a telepítés indultával, úgyhogy letöltöttem a nagyot, azt békén hagyta.
Más: Skyrimmal néztem (A8-7600 APU-n), újra hozza az Omega driver melletti fps-t. 15.7 katasztrófa volt ebből a szempontból, úgyhogy elégedett vagyok.
(#83) Fiery: Melyik Carrizo?
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
Bali27
addikt
Win 10-en az alap drivert hagytam.. A frissítéssel törlődik a Catalyst vagy nekünk kell megbuherálni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nemtudom..
Felbontás beállításokat hol találok? - Alap dolog, de Én nem találok ilyet..
Random cnet, vagy cnetx.exe hiba, és nem csak Nálam..
Asztal->jobbgomb Radeon beállításokV. - helyesírási hiba.. Első indításkor maxra pörgette a 390 nitro ventijeit, azt hittem elszáll a gép..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
veterán
-
bossvico
senior tag
válasz #85552128 #70 üzenetére
Megnéztem igaz, én kérek elnézést. Annyi, hogy először a hd 5000 szériához néztem, ott tényleg bétának nevezi, de az új karikhoz csak ezt adja.
Amúgy a hd 5870 pl nem gcn alapu?
[ Szerkesztve ]
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
füles_
őstag
Én még nem raktam fel de ahogy olvasom nem is fogom Megvárom a WHQL verziót
Egyébként a tesztek szerint valahol 30FPS-t gyorsul a Fury a Crimsonnal -
koviprog
csendes tag
Nah most már pucolták amd oldalon minden korábbi drivert, ez van kint és nem béta szép nagy hibalista miért kell rettegni egy új driver előtt mindig? nem teszem fel egyenlőre én sem
http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+10+-+64
since 2000 ;-) MICROSOFT Banner
-
bossvico
senior tag
válasz Menthirist #67 üzenetére
Nekem a letöltésnél kihozza a 15.7.1 et, alatta meg ezt a szart és ott van, hogy beta.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Kean_Sorbo
őstag
Senki ne telepítse!
Overdrive opció be. Azonnal maximális frekvencián pörgeti a memóriát, GPU-t 500-on.
Újraindítom a gépet.
Mi fogad 100%-on visító ventilátorok, alapon lévő frekvenciákkal.
Úgy látszik ezzel csak a hűtést lehet tuningolni. Ez nem jött össze fiúkák.Ment vissza a 15.7.1-es.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
veterán
-
koviprog
csendes tag
Tehát még 1x ki honnnan szedi le? És végleges vagy béta driver? Koszonom
since 2000 ;-) MICROSOFT Banner
-
törölt tag
Ez így katasztrófális. [link]
-
bossvico
senior tag
De ez még béta, szal bugzik rendesen az ilyen driver.
-
Ciccuka
veterán
válasz flashpointer #8 üzenetére
Ez kész
Egyébként szerintem még áttekinthetetlenebb lett és idegesítő is.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
farkas1
tag
válasz huskydog17 #57 üzenetére
akkor jó
-
veterán
válasz huskydog17 #54 üzenetére
Ez az "up to 33%"
amúgy csak azt nem értem, hogy ha dupla annyi automatizált és 25%-al több manuális tesztet kapott, hogy lehet rosszabb a stabilitása az eddigiekhez képest. .
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Tyrel
őstag
Hogy lehet nyelvet váltani ebben a hulladékban?
Angol Windowsom van, a Catalyst angolul volt fent, ez a szerencsétlen meg felmászott magyarul. De nem kérdezte hogy milyen nyelvet szeretnék, se telepítéskor, se letöltéskor... átállítani se lehet, vagy én nem találom benne...
Semmit nem találok meg benne így, a fordítás meg kritikán aluli... pl.:
http://i.imgur.com/nIvGTIH.png "beállításokv"
http://i.imgur.com/Kw8HaYs.png - nincsenek értesítéseim[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
farkas1
tag
válasz huskydog17 #54 üzenetére
Nekem 1 játék van fenn a Resident Evil HD remaster. Nem tudod véletlenül, annál nem írnak semmit?
-
huskydog17
addikt
Én egyelőre biztosan nem rakom fel, mert a dokumentációban lévő "ismert, de nem javított hibák" (Known Issues) lista egyrészt nagyon hosszú, másrészt nagyon durva hibákkal van tele:
Crash,flickering,crash,flickering....és így tovább, ezen felül súlyos problémák jelentkeznek Freesync és Vsync mellett különböző játékokban. Ezek nagyon súlyos hibák, így én nem mertem volna kiadni, olyan érzésem van, hogy ez még egyszerűen nincs kész.Catalyst driverek-nél még csak megközelítőleg sem volt ilyen sok és ilyen súlyos hiba. Már évek óta figyelem a Catalyst driverek fejlődését, de eddig még egyiknél sem láttam ilyen hosszú és rossz Known Issues listát. Kíváncsi vagyok ezeket mikorra fogják javítani, ha egyáltalán javítani fogják őket.
Amúgy az AMD mit talált a COD: Black OPS 3-nál, hogy ilyen brutálisan begyorsultak a GCN-ek?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
watador600
senior tag
válasz Menthirist #52 üzenetére
Nálam sem volt sose semmi. Nem is értettem miért panaszkodnak olyan sokan. De most bepótolja egyszerre...
Szerk.: úgy bizony, dá.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
veterán
válasz watador600 #43 üzenetére
nem, nálam is bugos a fallout 4, csak nálam az iránytű.
Eddig sosem volt gondom a radeon driverekkel az elmúlt sok sok évben, de ez most így szar. lassan is települt, és bugos is.#53: statisztikailag össze kellett már jönnie ennek is most már nem mondható hogy büdös vakfanboyok vagyunk
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
watador600
senior tag
Igen, csak ennyi történt, hogy frissítettem a vga drivert, semmi mást nem csináltam.
Tudom hogy nem sok köze van hozzá... De most ezt akkor sem tudom hova tenni.
Másik: random ablakok ugranak elő az asztalra egy másodpercre, majd eltünik, ez is mi?
-
jacint78
addikt
válasz watador600 #48 üzenetére
Plusz, most a gép dobálja a vezetékes hálózatot
júj az azért elég meredek és csak annyi változott, hogy a radeonszoftver felkerült?.
type your text here..
-
farkas1
tag
Az NV fejlesztett a szoftverén, azt, hogy regisztrálni kell.
Az AMD is fejlesztett a szoftverén, ez már így jobban tetszik.W8 alatt ismerősöm 6970-es kártyáját rá lehetett bírni az UHD felbontásra némi buherálással (HDMI 30Hz), w10 telepítés után a módszer már nem működött többet.
Ebben a programban van Egyedi felbontások menü. Remélem azzal megint be lehet állítani majd az UHD-t, mert gondolom arra is való....[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
válasz #85552128 #44 üzenetére
Ohh, remek...
Most egyébként újratelepítettem, ezúttal ddu-val előtte letisztítottam a terepet, majd ccleaner, és aztán install, most meg nem indul automatán az új csodás kezelőfelület
Plusz, most a gép dobálja a vezetékes hálózatot, amit eddig szintén nem produkált... Nekem eddig csak rosszabbak lettek a dolgok
-
nonsen5e
veterán
GTA V-nél is a gps és az objective karika is kicsit, de bugzik a kistérképen.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
törölt tag
Redditten is jelentették [link], meg állítólag Witcher 3-ban is van valami grafikai bug. Battlefrontban meg nem is egy
[ Szerkesztve ]
-
watador600
senior tag
Fallout 4-nél csak nekem kezdett el a térkép bugzódni?
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #40 üzenetére
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
nonsen5e
veterán
Ez a Desktopon történő virtuális szuperfelbontás hogyan is működik? Kiválasztottam Windows alatt az 1440p-t a fullHD monitoromra, és egy, hogy homályos a kép, kettő meg az, hogy minden elbarmolódik.
Másodlagos monitoron hatalmasra nő a félig áthúzott ablak, de az elsődlegesen is egyik ablak így skálázódik, másik meg úgy.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
LamerGyuri
senior tag
Valami tényleg nem oké.
A cikk 15.11-es driverről ír. AMD oldalon ezt 15.30-nak hívják?
Az AMD Autodetect által letöltött állományt meg úgy vágja karanténba a víruskeresőm, hogy csak úgy nyekken."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
Digitalis
senior tag
Szokásos módon ment az előzőre, gond nélkül felment mint mindig, és remekül muzsikál. (Sapp.R7 265) Lépek is, vár a witcher 3.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
zovifapp111
senior tag
Basszus, nem merem felrakni pedig kiváncsi vagyok...asszem még várok vele egy kicsit
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
jacint78
addikt
A hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, hogy a szokásos AMD színvonalat képviseli a radeonszoftver
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
trufa12
addikt
Jajj nekem nincs zöld se piros vérem. Kifejezetten szerettem az amd-t de arról nem tehetek hogy náluk szinte mindig bajok vannak ....
az nvidia meg ha kell hetente ad ki új drivertNéztem én a fury-x et meg olvasom a topikját, de ... ezért veszek nvidiát mert azt is olvasom ...
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
SylverR
senior tag
Persze, mert ha az AMD-nél baj van a drivereknél, minden nVidiás panaszkodni kezd. De amint nVidiánál hibák vannak, inkább csöndben maradnak. Nehogy csorbuljon a zöld vérük.
Én meg nem hiszek senkinek semmit amit olvasok, mert az ellenkezőjét tapasztalatom...
[ Szerkesztve ]
Nem!
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #25 üzenetére
Én rányomtam a monitoromra a 2560x1080/60Hz helyett a 2560x1080/72Hz-et, és minden oké. Annyi, hogy idle melegebb lett a kártya pár fokkal, de játék közben nem emelkedett az eddigi max hőmérséklet.
-
trufa12
addikt
A kommenteket olvasva remek az új driver
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
kisbalázs
tag
válasz #51736960 #24 üzenetére
Innen jutottam el oda hogy az nvidia már nyugdíjazta a 700-as sorozatát? Ez igaz? Mert akkor az még épp hogy 2 éves. Csak onnan gondolom hogy a legacy-ban vannak a driverek: http://www.nvidia.com/page/legacy.html
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
milszab
senior tag
Ha elakarod érni az újításokat, vegyél újabb videokártyát! A szokásos...
-
GeneraL_XTX
veterán
Hmm kellemes újítások ezek, hazamegyek fel is rakom
A legjobban az érdekel, hogy vajon a kijelző beállításoknál rá lehet-e erőltetni a kijelzőre a gyárinál nagyobb frissítési frekvenciát mint ahogy azt a Nvidiánál már lehet? Mert a kijelző azért tud többet is mint 60hz, egészen 74hz-ig bírta anno az LG monitorom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
kezdem azt hinni, hogy kb. 10 éve az nvidia beépített pár szabotőrt az ati driverfejlesztő részlegére, akik azóta is aktívak
-
törölt tag
Csak óvatosan! [link]
-
törölt tag
"Mivel a skálázás a Radeonok kijelzőmotorjában történik, az egészből a felhasználó csak annyit vesz észre, hogy megnövekedett a munkaasztal mérete, és ehhez még nagyobb felbontást támogató monitorra sem volt szükség."
Szép homályos/elmosott a kép ahogy az várható, nem vészesen mert olvasható, de nagyon is látszik, hogy nem a natív felbontás van beállítva és valami "turpisság" történik. 1080p -> 1440p/4K is ronda ha asztalra alkalmazom, játékban jó. Egyébként már a 15.7-tel is alkalmazni lehetett asztalra.
(#22) players11: ez nem csak a crimsonnal van, de ez az első ami crimsonnal is jelentkezik vagyis ezt sem javítja... Az egyetlen AMD-s aki vette a fáradtságot hogy írjon meg hetek óta kínos csendben van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Köszi az összefoglalót, már telepítve is van.
-
lev258
veterán
Csak én nem látom, vagy tényleg kimaradt, hogy a HD 5000/6000-es sorozatot ezzel a driverrel kukázták.
Látom már más is írta.
Egyébként nagyon pozitív az AMD az utóbbi időben, jó lenne, ha nemcsak megmaradniuk sikerülne, hanem megerősödni is.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
AMD_ok
őstag
Eddigi hozzaszolasok alapjan akkor varjak meg? Nem sietos feltenni, csak ha stabil es jol mukodik, valamint haszna is van/lesz... (HD7970 tulaj)
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
vinibali
őstag
akkor nagyjából most lesz dobva a DX11-es Radeon széria, azaz Terrascale2 és 3 támogatása?
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Snorbi19
tag
a tuning rész hol van ?
Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
Milka 78
nagyúr
Hol vagy Gyiku?
-
big-J
őstag
Helyenként 10-20%-os a teljesítmény növekedés a legújabb game-kben. Brutális.
[ Szerkesztve ]
-
lavorka
aktív tag
Azt elárulná valaki hogy ebben a retekben hol lehet letiltani a második kijelzőt?
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
PuMbA
titán
Az asztalra jobb klikkelve a szoftver neve: Radeon beállításokv
A fordítást ennyire nem ellenőrizték le
-
ceripapa
aktív tag
Kíváncsi vagyok felteszem
-
flashpointer
őstag
Végre simábban fog futni a madárszimulátorom
-
veterán
Ez nekem kezdetlegesnek tünik.Vajon kockáztassak és merjem telepíteni?
duree54
-
törölt tag
Biztos, hogy jó dolog a GPU-ból annak közvetlen memóriája helyett a HDD/SSD-re másolni használt "lomokat"?
-
törölt tag
Várhattak volna még vele...
Kaptunk egy félig kész kezelőfelületet amihez csináltak egy Catalyst light modot is mert a fő vezérlőprogramba nem volt idő mindent beépíteni. Úgyhogy most van két részlegesen működő vezérlőprogram a VGA-hoz, de a kettő együtt nem tud annyit mint a régi...
A régi videó szín és haladó beállításokból maradt annyi, hogy tudsz színprofilt választani és hasonló "nyalánkságok" .
Legalább annyit butult mint okosodott a szoftver, de legalább szép.Amúgy az új kezelőpulton hol lehet felbontást állítani ?
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Annyira sok újítással hogy mehettem vissza a catalystra mert nem jegyzi meg az OC-t sőt teljesen megbolondul tőle.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Habugi
addikt
Kössz a cikket / összefoglalót!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
bsh
addikt
"50 watt energia"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sony VAIO notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning