Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
válasz
Blazs120gl #68 üzenetére
Hát perpil Max a biciklimet tudják ellopni🙂, de jah pár hónapon belül készülök valami normálisabb autót venni és amilyen szerencsém van tuti az enyémet vinnék el 😀
-
Anaren91
senior tag
válasz
Blazs120gl #65 üzenetére
Btw én nem a fejegységről beszéltem, hanem a board computer ről amiből a hibakodokat is ki szokták olvasni.
De pl haver androidos fejegysegeben van WiFi Hotspot, és obd vel rá van kötve pluszba még a board computerre. -
Anaren91
senior tag
válasz
Feketelaszlo #62 üzenetére
Tegnap láttam ezt a videót,ez gondolkodtatott el, bár ez kicsit más.
https://youtu.be/bR8RrmEizVg -
Anaren91
senior tag
válasz
Feketelaszlo #53 üzenetére
Igazság szerint olyasmire gondoltam pl egyre több autó tudja hogy elég ha a zsebedben van a kulcs és érzékeli ha kozeledsz, kinyitja pl az ajtót, és ugye nem kell bedugni a kulcsot hanem ha nálad van indul az autó a start gombot megnyomva. Esetleg nem e tudják kiolvasni a távirányító kódját és azt replikálva elkotni a kocsit. Ezek a kocsik általában már WiFi hotspottal is rendelkeznek.
-
Anaren91
senior tag
Lehet hülyeséget írok, nem értek profi szinten hozzá, de pl az autók fedélzeti szamitógépeivel mi a helyzet? Azokat ezen a résen nem lehet megpiszkalni? Vagy pl az önvezető autók?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest