- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most megfogtál... most döbbentem rá, hogy van sima, és 4k-s verzió az Apple tv 4-ből.. én megvoltam győződve róla, hogy nekem az utóbbi van.
Ami a netsebességet illeti, biztos, hogy nem 100as hálózatom van. A PC is ugyan arra a routerra van kötve, és az Atv-t teszteltem az összes porton. Lehet, hogy a sima négyesen csak 100as lan port van?q
-
Sziasztok!
Van egy-két parajelenség, aminek a megoldásában segíthetnétek.
Kezdem ott, hogy a Speedtest app. max. 90 mbps mutat letöltési sebességnek. A PC-n pedig 500 mbps. A telón, wifin 186 mbps. Tehát a szolgáltatással, modemmel nem lehet gond
Az ATV cat7-es kábellel van a routerhoz kötve. (tudom, hogy túlzás, de ezt is kipróbáltam).
Lehet, hogy a további problémáimnak köze van ehhez...
Szóval a Netflix, és a Youtube fel sem ajánlja a 4k-s tartalom lejátszását. A telefonommal készítettem egy 30 sec-es 4k-s videót. Azt is csak 1080p-ben hajlandó lejátszani.
A Sony TV saját appjai (Netflix, Youtube) vita nélkül lejátsszák a 4k-s tartalmakat.
Lenne valami ötletetek mi lehet a baj? Az ATV beállításában valamit rosszul kattintottam be talán?
AZ 500 mbps helyett az ATV-be miért csak 90 megy bele? -
válasz
bull84ghia #144 üzenetére
Ha a NAS képes transzkódolni, akkor a Plex is nagyon jó
-
Hát ez az.
Fut a szerver, látja a médiát, szépen letöltötte a metaadatokat, stb. De lejátszáskor kiírja, hogy nem tudja lejátszani. Valami hiba van. Semmi konkrét meghatározás. Konkrétan "Hiba lépet fel az elem lejátszásakor". Meg régebben olvastam is, hogy a procija nem alkalmas erre.
Próbáltam feliratos, nem feliratos, gagyi minőséget, jó minőséget, különböző formátumokat. Nem megy.
Zenét, képeket lejátszik. Videót nem. De már régen feladtam. Van ez a jó kis Apple TV, a Mac Mininek meg sem kottyan. Az ATV-ben is lenne bőven kakaó, ezért kérdeztem, hogy esetleg van-e olyan beállítás, ami megoldaná ezt a problémát. -
Sajnos a NAS-om nem alkalmas a Plex kiszolgálására (transzkódolás). Nem lehet valahogyan rávenni, hogy a ATV-t használja erre a célra?
Jelenleg úgy használom, hogy egy Mac Minin fut a Plex szerver. NAS-on tárolom a filmeket, és az ATV-n nézem. Jó lenne kiiktatni az egyik láncszemet, bár meg kell, hogy mondjam, a konfig kifogástalanul működik. -
Nos átgondolva szerintem nekem is elég lesz a 32. Meg is vettem a minap.
Azt viszont nagyon nehezményezem, hogy a wireless billentyűzeteket nem támogatja egyáltalán. Még az Apple-t sem. Vajon miért kellett letiltani? Telefonról (remote app) az én ujjaimmal nehéz gépelgetni, és gondolom nem én vagyok ezzel így. iPadon már jó, de az meg nincs mindenkinek. Remélem majd egy szoftver frissítéssel visszaadják. -
Hmmm.. jó régóta nem írt ide senki.
Van értelme a 64 gigás verziót megvenni? +20k
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Crucial 240GB SSD eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest