Hirdetés
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen házat vegyek?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6991 üzenetére
Ezekkel a megállapításokkal nem tudok vitatkozni... Én, amikor vettem (mert meguntam az android tv hülyeségeit, lassúságát, fagyásokat), az Infuse-ról nem is tudtam, annyi elég volt nekem, hogy a Plex megy rajta, streaming meg a legjobb. Aztán itt belecsöppentem abba, hogy Infuse, DV8 stb. Nekem az iPhone-al és az Airstream-el nagyon jó a felhasználói élményem, Az RC-s Infuse-al meg helyreállt a dv dolog, szóval most nagyon elégedett vagyok az eszközzel. Én (persze nem vagyunk egyformák) az ár/érték arányt se tartom vészesnek, főleg, hogy cserébe "unalmas" stabilitást kapok. Öregszem (most leszek 50), már nem akarok semmivel kínlódni, kb. innen jött tavaly októbertől az Apple ökoszisztéma képbe nálam. #6992BossBoss látja a jövőmet
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6982 üzenetére
Szerintem az ATV felhasználók nagy százaléka streaming-re és tükrözésre használja az ATV-t. Illetve meglepően sokan játékszanak is rajta. Az, hogy mi itthon virágbolti filmekkel foglalkozunk, az a kisebbség. Végig gondolva én is havonta max. 2-3 filmet töltök le. A Plexet leginkább a lányom használja, mert ott minden mese egy helyen van 🙂.
Szóval nem az Infuse teszi használhatóvá sztem az ATV-t, hanem egy hasznos kiegészítő egy szű0kebb réteg számára. Elég sok ismerősömnek van ATV-je, senki nem használ Infuse-t, helyette a smart vagy sima tévéjük hiányosságait pótolják az eszközzel. Illetve az Apple fanok szeretik nagyon az ökoszisztéma miatt.
-
zazenke
őstag
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
azt nem tudom hogy a plex hogy tudja ingyen adni a termékét. az ő modellje miért működik már évek óta. tudom vannak neki is extrái. de média lejátszásra teljesértékü szolgáltatást nyújt. most abba ne menjünk bele hogy alap dolgot mint mp4 et nem tud appletvn de ez valami mással van összefüggésben
-
devil-k
nagyúr
válasz
tomigonzo #6743 üzenetére
De ha belegondolsz, melyik az a cég amelyik nem akar nyerészkedni a másikon? Nem véletlen a világ legértékesebb cége az Apple és nem véletlen vágynak rá annyian. Biztos, hogy van/lehetne jobb az Applenél, de én nem látok pl egyetlen márkát sem, ami így menne/megy előre.
Arról nem is beszélve, ha az Apple (tényleg) megveti a lábát a mozi iparban, akkor nem lesz megállás. Nekem pl. szimpatikus lenne egy olyan megoldás is, hogy valóban ki lehetne kölcsönözni a premier filmeket, amik a moziban mennek. És akkor most felébredek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat a tvOS operációs rendszerrel és a játékokkal újítja meg az eredeti koncepciót.
- iPhone topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- RoboCop: Rogue City teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest