- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicbox
senior tag
válasz
tomigonzo #6991 üzenetére
Ezekkel a megállapításokkal nem tudok vitatkozni... Én, amikor vettem (mert meguntam az android tv hülyeségeit, lassúságát, fagyásokat), az Infuse-ról nem is tudtam, annyi elég volt nekem, hogy a Plex megy rajta, streaming meg a legjobb. Aztán itt belecsöppentem abba, hogy Infuse, DV8 stb. Nekem az iPhone-al és az Airstream-el nagyon jó a felhasználói élményem, Az RC-s Infuse-al meg helyreállt a dv dolog, szóval most nagyon elégedett vagyok az eszközzel. Én (persze nem vagyunk egyformák) az ár/érték arányt se tartom vészesnek, főleg, hogy cserébe "unalmas" stabilitást kapok. Öregszem (most leszek 50), már nem akarok semmivel kínlódni, kb. innen jött tavaly októbertől az Apple ökoszisztéma képbe nálam. #6992BossBoss látja a jövőmet
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest