Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
[link] Úgy néz valamiért erre könnyebb fejleszteni. Bíztató.
-
hibavissza
veterán
válasz
Trollbjorn #228 üzenetére
Ez igaz a fingós appokra. Nyilván ezekben van a nagy pénz, de a kreátoroknak szánt x86 alapú alkalmazásokra még most sincs atomstabil GPU támogatás (Adobe). Majd most nekiállnak hegeszteni erre valamit. Fincsi lesz.
-
hibavissza
veterán
Több ok miatt nem biztos, hogy megéri a két évet ez a termékvonal. Kezdjük a felhozott iPad-del. Nekem is van, de a rajta futó ARM-ra klónozott x86 verzióból eredeztetett appok meg sem közelítik egy natív futtatási környezet komfortját. Mindez csak szokás kérdése, de a szokás nagy úr.
Másodszor akinek bejön az ARM-ra portolt termékvonal már rég iPad-en van. Nekik marhára nem fog kelleni egy fix tasztatúra.
Harmadszor a táblagép eladások a béka segge alatt vannak. Most nem fogok linkelgetni, de az iPad pro vonal kivételével (ami újdonság) mindenhol esnek az eladások.
Negyedszer ezek a gépek nem új vásárlókat vonzanak, hanem egy jól fizető vevőkör (fejlesztők, corporate manager, stb.) réteget riasztanak el, miközben új vevőket a saját iPad pro piacukról tudnak csak elhalászni.Persze biztos kiszámolták és piackutatták, hogy az észak-amerikai márkahű vásárlóknak ez kell. Biztos be is nyelik a vásárlóik, hogy a netezős almás billentyűzet 300 ezerről 450 ezerre drágul. Csak érzékelek némi bizonytalanságot az erőben.
-
hibavissza
veterán
Igaznak vélem amit írsz és biztos kiszámolták Cupertinoban, hogy ezzel ők jól járnak hosszú távon és nem vagyok okosabb náluk, de ha az érveidet tovább gondoljuk akkor a felhasználók 90%-nak a büdös életben nem kell több az aktuális mobil i5-nél. Soha nem volt rossz az Apple noti üzemidőben (mobil szegmensben pedig röhejesen pocsékok) és az üzemidőn kívül MOST valójában semmiben nincs előnye ennek az ARM-os vasnak az említett 90 százaléknyi felhasználónál. Én valós veszélynek tartom, hogy ez egy vakvágány és két generáció múlva visszatérnek x86-ra. Szerintem most csak az vegyen ilyet aki nem bánja, ha két év múlva ajtókitámasztó lesz belőlük.
-
hibavissza
veterán
Tök jó lenne az elgondolás, de az IT ipar vállalati szegmense még mindig az x86. Nekem nem jön át ez miért nem öntökönszúrás. A telefonjuk sem megy el egy napig és mégis viszik. Komolyan mondom, hogy nem értem mit akarnak ezzel a torzóval. Az MS is belebukott. Ennyi fan lenne a sárgolyón??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az első újkori almás processzor a MacBook Airben, a MacBook Próban és a Mac Miniben debütál.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest