- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Má bocsánat, de egyikőtök sincs pontosan tisztában a váltószámokkal.
Ellenben Ő, tudja! Csak figyeljetek, mert gyorsan mondja. -
jerry311
nagyúr
válasz Stauffenberg #21 üzenetére
Ha megtehetném, minden törvényes eszközt felhasználnék adóoptimalizálásra. Ha törvényes, akkor az adóhatóság hiába köt bele morálisan, nekem meg több pénzem marad.
De mivel egyszerű bérből élő állampolgár vagyok így a rendesen adózók körébe tartozom. -
Stauffenberg
nagyúr
"Úgy sokkal olcsóbban megvehetnék szerintem."
De pont ez a lényeg, direkt vásárolnak drágán. Ott van a Facebook, Apple, Microsoft, amik az utóbbi időben rekord összegű felvásárlásokba kezdtek, látszólag irracionális, a cégek értékénél messze magasabb áron.
Ez tipikus adóelkerülési számviteli fogás. Szétszórják a pénzt a felvásárolt kisebb cégek és alapok között az adóoptimalizálás kedvéért.
-
Jaffafa
aktív tag
"Az EMC az egyik legolcsóbb, ezért terjed, tény és való nem rossz az EMC."
Hát nemtom. Nálunk (Ausztria) ök a legdrágábbak, méghozzá toronymagasan. Ezért is estek ki a pixisböl. Alig van már VNX-ünk. 3PAR most a király
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö
-
nagyúr
Ennyi pénzért akár még az AMD-t is mellé csaphatták volna pár milliárdért. Mit filléreskednek?
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
-
Sir Ny
senior tag
Amúgy nem lett volna egyszerűbb egy új vezérigazgatót küldeni a cégbe, leállítani az összes fejlesztést, a jelenlegi termékekről kijelenteni hogy a jövőben nem lesz hozzájuk támogatás, és 3 évig nem kiadni semmit?
Úgy sokkal olcsóbban megvehetnék szerintem.-
-
hallador
addikt
Igen az durva, hogy a VNX-eken ott a Windows Licence a storage-en . Nekünk is volt ilyen élményünk, amikor az indiai support kb 3 éjszakán át hangolta a Networkert a Tape Library-re, aztán mindig ugyanolyan használhatatlan maradt. Visszaállítás lutri szalagról. Nem beszélve, hogy a vstorage apija egy szar úgy ahogy van, ahogy mondtad nem voltak képesek egy értelmes VAAI-t összerakni.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Ligend
tag
Annak idején én is eléggé meglepődtem, amikor redundáns "unified storage" néven az EMC közel egy negyed rackszekrénnyi eszközt konfigurált össze. Aztán, amikor megtudtam, hogy Windows-ra épül a blokk storage is a VNX-ben, nem csak a file szolgáltatás, valami eltört bennem.
A Networker egy másik történet. Szerencsére a backup nem az én területem volt, és nem is irigyeltem a kollégát, amikor Networker upgrade-re került a sor. Orosz-rulett hangulata volt mindig: szinte minden esetben arról szólt a történet, hogy "ismert hibákat cseréltünk ismeretlenekre".
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
hallador
addikt
Mondjuk a cikk kicsit sarkít, a VMware bevételei jóval magasabbak a cég méretéhez képest, mint maga az EMC forgalma. Meg azért azt sem kellene kihagyni, hogy a VMware nem lesz a Dellé, önálló vállalatként működik tovább.
Ha a VMware is a Dellé lenne, akkor lenne haddelhadd, a föld legjobb server virtualizációs megoldása egy szervergyártó lenne, az egy picit versenyellenes lenne. Picit azonnal perelne a fél világ. Élükön a Microsofttal, mert akkor nem a VMware-től lopnának, hanem a delltől, akik köztudottan az egyik partnerük. Nem lenne jó, a Microsoft bevallottan lopja a VMware technológiáját, ezt kb minden tanfolyamon elmondják csak a nem így nyíltan, hanem "A Microsoft csak a VMware-t veszi figyelembe, amikor fejleszt", magyarul másolja a technológiát, mondjuk elég szarul csinálja, de olcsóbb, tehát megy...A másik, hogy a Dell és az EMC között nem ez az első közös projektjük, aki ismeri a régebbi EMC storage-okat, az láthatja, hogy ott általában Dell szerverek zümmögnek.
Nem rossz az EMC, de azért alsó, középkategóriában ott van még az IBM, meg a 3par is. Az EMC az egyik legolcsóbb, ezért terjed, tény és való nem rossz az EMC.
(#10) Ligend
Szerintem sem az EMC a legjobb, csak a legelterjedtebb. Ha már storage, akkor az IBM az SVC-vel elporolja rendesen. Az pedig, hogy az EMC storage-khez külön appliance kell, kicsit vicces. Egyetlen előnye, de csak a VMAX-nél, hogy a VMware SRM rendesen képes működni vele, de kb ennyi.
Szerintem a Networker az EMC másik terméke szerintem elég szar, pláne, ha nem csak Datadomain-t kell a mentés elá tenni, hanem Tape Library-t is. Egyszerűen, csak azért terjed, mert ingyen adják az EMC storage-hez, csak a GB/TB licencet kell megfizetni, amúgy a TSM, vagy a Symantec netbackup agyonveri, mindenben.[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Ligend
tag
Nehéz egyértelműen azt mondani, hogy az EMC storage-ok "a legjobbak", bár valóban ez van a köztudatban. Mindössze 1 éve foglalkozom VNX2-vel, de ezalatt megszépültek a NetApp-os emlékeim. Szégyen, hogy annak ellenére, hogy a VMware-t birtokolja (pontosítok: birtokolta) az EMC, képtelen volt normális VAAI támogatást készíteni; folyamatos vele a szívás. Az is érthetetlen, hogy a 2015 márciusában megjelent VMware vSphere 6 egyik nagy újdonságát, a VVOL-t miért nem támogatja a VNX csak a (felső kategóriás) VMAX.
Talán a Dell-nél jó kezekben lesz az EMC storage portfóliója.
Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.
-
bteebi
veterán
A Dellt meg majd felvásárolja az Apple . Na jó, nem, de ilyen alapon megtehetnék.
"A Dell a felvásárláshoz a Silver Lake befektetőcsoport segítségét veszi igénybe."
Stílszerűbb lett volna, ha a G8-tól kérnek segítséget, bár nem biztos, hogy nekik futotta volna rá .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
törölt tag
Legalább tudjuk, hogy ki a DELL új tulajdonosa...
-
bbrain
tag
De ki az az EMC?
Everything you read on the internet is true - Albert Einstein
-
djculture
félisten
Annak idején a Compaq is hasonló hülyeség miatt ment tönkre..
-
westlake
félisten
19.095.000.000.000 forint és az apró. Kimondja valaki?
Tizenkilencezez-egyszázmilliárd?[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
XmoD
senior tag
De valószínűleg hosszú távon nagyobb profitot termel nekik a fúzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- PlayStation 5
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Politika
- További aktív témák...
- X box one s all digital
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM