Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.mano
csendes tag
?
-
p.mano
csendes tag
Srácok én január végén kiutazok Dubaiba. Ott ha veszek egy Ps4-t akkor azt itthon simán tudom használni? Mert hallotam olyat hogy régió kód stb. Vagy ez csak az x-boxoknál van?
-
sasa134
addikt
ez inkább gesztusértékű a Sonytól sztem - mindenben ügyesen szembehelyekzednek a MS-al. Meghagyják a játékosok szabadságát amennyire lehet - míg az amcsik minden lépésükkel korlátozzák a gamereket az új konzolukon.
Bravó Sony!
Jön is majd egy PS4 nekem is, nem kérdés.
-
Prof01
veterán
Engem nem érint, de a japán játék kedvelőknek biztosan jó hír!
-
D_r_u
tag
Azért vaterán elég sok amerikai régiós ps3-os játékkal találkoztam, amikor még nézegettem ezeket.
Ráadásul, amikor meggondolatlanul beruháztam egy Condemned2-re, mert olcsó volt, az is usás kiadásban érkezett meg hozzám. Életem első konzolos játéka, konzolom sincs, a nagy számok törvénye alapján illett volna valamilyen Eu-s verziót kifognom, ha ennyire marginális a tengerentúliak száma, nem?Btw, nekem azt mondták a témában nálam sokkal járatosabb egyének, hogy a magyar PS3 simán megeszi az amerikai lemezeket is. Akkor miért is olyan nagy szám, hogy a PS4-nél sem térnek el ettől?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Igazad van, de az elmúlt egy két három évben pár ember kivételével szerintem senki nem hozatott be kinti játékot. És most sem fognak ezek után sem, szóval az átlag közép-európai játékost a fenti bejelentés egyáltalán nem érint. Kivéve persze ha UK-t átteszik másik régióba, mert onnan sokan rendelnek, de ez megint nem elképzelhető.
-
gianni85
veterán
Valamikor 2007-8 körül 140-150 között mozgott a dodó... annyi játékot vettem mint a huzat. Megérte ntsc boxot is venni, mert vámmal postaköltséggel is olcsóbb volt mint itthon. Day1 cuccok meg 7000 körül.
Nyilván jelenleg nem igazán érint a dolog, egyébként sem játszom keleti stuffal, ami nem jön ki Japánból hivatalosan. -
oriic
HÁZIGAZDA
Fu nagy pont Sonynak, MS monnyon le. Ja varj, vettem valaha is amcsibol vagy japanbol jatekot? Hja nem, akkor nem is erdekel a dolog.
Most komolyan, jelenlevok kozul vett barki is mas regiobol jatekot ?
-
WhiteWalker
nagyúr
Volt ps1-m, majd ps2-m, jeleneg a fő profilom az xbox lett, de van mellette ps3 is...aszem ha veszek új konzolt ismét PS(4) lesz..
. Kezd nagyon nem tetszeni az MS csőlátása...
-
MasterMark
titán
A PS3 is erősebb most...
Amúgy Good guy Sony.
-
AS
félisten
Ez tényleg jó. De aki azt hiszi hogy Xbox One-k az hátrány .... hát nem.. Amcsiban sok vérpistikét és szüleit nem fogja érdekelni a korlátozások. Ahogy látom Ps4 lesz a szegényebb emberek gépe
-
zenwalk
senior tag
Csodálkoznék, ha ezek után a microsoft nem engedne valamiből mert ez így nagyon bukta.
-
Polllen
nagyúr
Ügyesen engednek a felhasználóknak.
-
Dan-szan
senior tag
Újabb megerősítés arról,hogy jó döntés volt anno a ps-t választani
-
Gergosz2
veterán
azt kell mondjam egyre jobban PS4 felé hajlok.
-
danikollar
őstag
Ha mindez valóban így is lesz, akkor kezdek már én is a sony felé hajlani egy kicsit.
-
haxiboy
veterán
Sony vs Microsoft
2 : 0
Márcsak az erősebb hardver miatt is őket éri meg választani. -
khron78
őstag
Nagy plusz a Sony-nak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Gombászkönyvek egyben
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával