Hirdetés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS frissítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Sziszi.
csendes tag
Nekem a frissítés elmaradása nem gond, inkább furcsállom, hogy ez az első ilyen teló a családban és megállt ennél a verziónál, a másik kettő pedig erős héttel később érkezve simán tovább frissült.
Az is érdekes, a 12-re frissülteknél nem láttam még problémát, a 11-esnél előfordul, hogy használat nélkül jelentősen merül.Amúgy nem mondom rossz telónak, ár/érték arányban egyértelműen jó. Én is ezért választottam a két gyereknek + tesómnak, na meg mindenki dicséri.
Eddig Samu telóink voltak nekünk is és a gyerekeknek is, de a jelenlegi típusai ár/érték arányban nem jók, ezért váltottunk.
Mondjuk a 3 éve használt '17-es J5-ömet nem cserélném le rá, ahogy párom se. -
cidalain
veterán
Figyi, aki lefrissíti az meg a frissítés bugjaival szop. Hiányzik az neked? Ha a jelenlegi verzión nagyjából oké, akkor ne idegeskedj a frissítésen, hagyd a francba, és örülj hogy működik.
(Mi A3 gyári A11 upgrade téglázta a telókat, telepítsen frissítést, akinek 2 anyja van, az A9 is tökéletesen jól fog menni 2 év múlva. Nekem nincs ismert bugja most, tuti hozzá nem nyúlok) -
Gery1987
őstag
Szia!
Én bavállaltam mert nem is annyira bonyolult. Igazából a BL nyitás várás az egyetlen probléma. Azon kívül egyszerű. És vissza is tudja zárni a program és olyan mintha így jött volna ki a telefon. Én szeretem a rendszert, sokkal szebben megy, az új értesítési felület és gyorsabb is.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Nekem az adott verzióról (11.0.10) frissítés csak bootloader nyitással Mi Unlock-al, és a Xiaomi Flash programjával sikerült frissíteni a telefont. Az vissza is tudja zárni a BL-t. Van róla videó a youtube-on ami tök jól magyaráz, igaz angol, a Bootloader nyitáshoz kell 168 óra amíg engedi, utána meg a megfelelő szoftvert felteszi (fontos hogy EEA legyen!) Ha kell segítség akkor szólj és igyekszem konyhanyelven leírni mindent.
-
hellboy4591
csendes tag
Próbáltad a régiót átállítani és frissíteni? Svájc vagy India szokott ilyenkor bevállni. Ha még a 11.0.9.-en vagy, azt elsőnek 11.0.11-re kell frissíteni és csak utána fog felmenni az új frissítés.
Mit értesz eu rom alatt? Xiaomi.eu-s romra gondolsz? Mert ugye az csak bootloader nyitás után fog felmenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videó stream letöltése
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Formula-1
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest