Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de csatlakozom dniki88-hoz, meg kell takarítani a hangszóró rácsot.
Pont azt tapasztaltam, mint te, hogy belenyomom a fülembe a telefont, akkor sem hallom rendesen.
Én nem tűt, hanem fogkefét használtam. Enyhén nedvesítettem és finoman keféltem vele, majd szárazon kicsit erősebben. Ezeket ismételgettem.
De ez nem volt elég. Gondoltam nem veszíthetek semmit, feltelepítettem egy hangszóró tisztító appot. Nem volt jó. Majd elérkeztem a harmadikhoz, ami bevált! Speaker cleaner a neve, kék ikonos. Ennél kiválaszthatod, hogy melyik hangszórót akarod tisztítani. Nem sok remény fűztem hozzá, de egy párszor lefuttattam.
Próbaképpen felhívtam a voda ügyfélszolgálatát és majd hanyatt estem, úgy beleordított a fülembe
azóta is jó, vissza kellett vennem a hangerőt kb 60%-ra, hogy ne süketüljek meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

azóta is jó, vissza kellett vennem a hangerőt kb 60%-ra, hogy ne süketüljek meg