- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TV antenna és jelerősítés
- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #62 üzenetére
Nagyjából igen
Nálam az OP7T- killer is. Remek a OP rendszere és az a modell is, de húzós az árcédulája,
a háztartási keksz alakú kamera pedig úgy tűnik elég törékeny jósszággá tette.
Amúgy jópofa teló a Note10 is, ha kapott volna egy jobb processzort, és a MIUI hülyeségeit kigyomlálja a Xiaomi, nagyon nagyot ütött volna ( így csak kisebbet). Ha a MIUI rendbetétele globalon megvalósul a jövőben, lehet be is neveznék náluk egy készülékre egyszer.Na de visszatérve az X2Pro-hoz: hétfő reggel töltöttem fel, és mostanra merült le annyira, hogy ismét tele kelljen tankolnom . Ezalatt minimális telefonálás, sok adatkommunikáció
( Viber,Messenger, ), böngészés, kiadós multimédia ( Spotify, Youtube, Netflix) és minimális játék után egész jó lett a SOT szerintem. Nem minden appnál használtam a 90HZ-et, csak egy részüknél ( van ahol ugye nem is támogatott) :
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged