- OLED TV topic
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dredjudge84 #398 üzenetére
Azért nem, mert ezzel nem vagyok egyedül. És azért sem, mert az összes korábbi telefonom ilyen volt. A hiresen jó üzemidővel megáldott telefonok is több óra SOT mínuszban voltak.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
pècsimunkás
addikt
válasz Kolondrum #393 üzenetére
Ha sokkal, akkor ez jó, ôrülök neki .
Èn hagyom továbbra is automatán a felbontást, ès, ha minden így megy tovább, marad is így.
2 nap, 5-6 óra SoT- al. Alapvetően jó telefonjaim voltak mindig, de ilyen üzemideje egyiknek sem volt.Szerk.: Most jött egy 262 MB- os frissítés.
Ha ezzel javítva lesz a Bluetooth, akkor lesz öröm ès boldogság ! Lesz akkor egy tökéletes telefonom
Bár, ez ilyen hamar, túl szép lenne...[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
-
veterán
-
válasz pècsimunkás #392 üzenetére
Sokkal, de Full HD a felbontás. Maxon nem lehet vállalni....
Mondom nem baj töltöm többet, de ezt nem lehet bírni.[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
Akkor ki a hibás? Mivel eddig jó volt, így a Szolgáltató!
-
Lampard19
tag
Nekem is sikerült egy hibába belefutni. Dual simesként használom a telót, sim 1 voda, sim2 pedig yettel.
Jelenség pedig, hogy az autóról, bluetooth telefonálás közben a 2-es simről (yettel) engem nem hallottak. Én hallottam a másik felet, de engem senki. Sok próbálkozás után, csak a Volte kikapcsolása után lett jó. Onnantól én is hallható lettem.
Eközben a sim1 a vodával hibátlan volt végig.Másnak ilyen?
-
válasz Juhaszatti #387 üzenetére
Dede! És eddig jó volt. Friss hiba.
-
Komoly hibába futottam bele... Alattomos módon elmegy a mobnet. Minden áll, látszólag meg jó. A megoldás a rep.gép üzemmód b, ki. Másnál? Nem oldja meg a hibát a VoLTE off, on, a hálózat milyenség variálása sem.
-
dredjudge84
őstag
-
ata007
tag
válasz dredjudge84 #383 üzenetére
En regebben szivtam vele meg 1+ 7t-n, akkor ez volt a megoldas es azota igy lakom be az uj telefonokat:
Miutan felkonfigoltam mindent a telefon indulasakor, adtam egy update-et a play store-on keresztul az osszes alkalmazasra (igy frissult a webview is, es mas egyeb is), illetve adtam egy rendszer frissitest is, nekem a GT 2 Pro talat is indulaskent egy 200+ megas frissitest. Ujrainditas utan kezdtem el kivalasztani a listabol, mely appok telepuljenek fel az uj rendszerre, es utana ment minden flottul. Azotra is frissulnek az appok. Lehet ez a megoldas nalatok is. Nem tartom kizartnak, hogy egy google osszetevo/szolgaltatas frissitese beragadt es azert nem tud rendesen mukodni.
-
pècsimunkás
addikt
válasz Donki Hóte #380 üzenetére
Az elsők között van nálam is, hogy kikapcsolom az appok automatikus frissítését .
-
válasz dredjudge84 #378 üzenetére
-
veterán
Más telefonok gazdái vagyonokat fizetnének azért, hogy le tudják tiltani az appok automatikus frissítését
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Én dirket erre állítottam, minden reggel magam nézem meg mi merre. Még a fb is le van erről tiltva appon belül. Play, beállításokon belül lehet ezt állítani.
-
dredjudge84
őstag
Srácok! Van rá megoldás, hogy ne manuálisan kelljen frissíteni az appokat?
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Mintát használok az ujjlenyomat mellett.
Van lehetőség, hogy úgy húzzam be a mintát, hogy ne látszódjanak a vonalak. Sokszor átnéztem a telefont, de nem találom ezt az opciót.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
mldigital
tag
válasz dredjudge84 #375 üzenetére
Nálam minden frissítés működik automatikusan is.
Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
dredjudge84
őstag
Basszus én is most vettem észre, hogy egyetlen egy alkalmazás nem frissül nekem se automatikusan. Beléptem a play áruházba, és egyből volt 23 frissítés, amit egy kattintással ugyan leszedett egymás, után de azért ez így elég gáz. De ha jól olvasok vissza a topikban még nem született megoldás erre a problémára jól látom?
-
Kozi75
csendes tag
Ugyanez van nálam, a Play Store nem hajlandó normálisan frissíteni az appokat. Amúgy a net villámgyors, a böngészés is, csak ezzel az alkalmazással van gond. Mindent megpróbáltam a wifi csatorna áthangolástól a telefon hard resetig, nem segített. 5 és 2 GHz-es wifin is ugyanúgy megvan a probléma. Munkahelyi wifi / mobilnet okés.
Én azt csinálom, hogy ha látom, hogy beakad, akkor gyorsan ki/be kapcsolom a wifit és ekkor megjavul egy időre, ami általában pont elég ahhoz, hogy lefrissítse az appokat. Marha bosszantó, de már annyit szórakoztam vele, hogy telibeszarom állapotba kerültem.
Minden más eszközöm tökéletesen működik a hálózatomon, a Realme tablet is.[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
válasz Donki Hóte #368 üzenetére
A OP 8t -is sikít ha ilyen van. Mivel testvér márka ezért érdekes ha a GT2/2 Pro nem.kapta meg ezt a funkciót.
Dredjudge84 megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
válasz dredjudge84 #369 üzenetére
Sokat szól. Nekem 3-4 app minden korlátozás nélkül fut. Pl a zepplife, bbm, viber, Messenger.
-
dredjudge84
őstag
Azt ez a telefon is jelzi. Legalább is nekem a múltkor szólt párszor pl a jófogás app miatt. Igaz nem olyan sokszor jelez mint egy Huawei, de az már a másik oldal ami kicsit túlzás szerintem.
-
veterán
-
Gomez1984
aktív tag
válasz Donki Hóte #362 üzenetére
Megvan a ludas
VLC futtatott valamit a háttérben 330mAh 7 perc alatt.
Érdekes.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
veterán
-
Gomez1984
aktív tag
Nálam nagyon félrement valami a héten.
Vagy a legutóbbi frissítés tett be az akksinak vagy a Banki alkalmazásom meríti ennyire.
Leveszem töltőről 100%, nem piszkálom asztalon van amíg felöltözök, 7 perc múlva 95%.
Mikor megvettem 100% ról kb 10-12 perc kijelzőidő után indult meg lefelé.
Nem értem.7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
pècsimunkás
addikt
válasz Kolondrum #359 üzenetére
Gesztusokra gondolsz?
Ha igen, akkor azok nagyon jó dolgok . 6 éve az OnaPlus 3 is tudta ezeket- tehát lehet règebbiek .
Szerettem használni őket abban az időben is, itt is mindjárt megkerestem őket.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Mik vannak: [kép]
-
pècsimunkás
addikt
Találtam itthon egy bontatlan 23,5 wattos Xiaomi töltőt.
Majd ezzel töltöm a telefont, ha ráérek, ha meg nem, ott a gyári 65 wattosIgazából az lenne a kérdésem, hogy a tabletet is lehet vele tölteni, nem? A tablet úgyis leszabályozza.
A tablet 18wattot tud egyébként.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
greyslay
aktív tag
Kíváncsi lennék P40 pro kamerájával szemben mit mutat ez a teló. Már ha a közelében lenne akkor vinnék egyet
"embertelen ember munka"
-
pècsimunkás
addikt
válasz worxland #355 üzenetére
Jó nálam is, csak furcsálottam.
Az arcfelismerés meg egyszerűen tökéletes!
Villámgyors.
Kíváncsi leszek, öcsém át tudja e verni.
Az OnePlus 3 vagy a Samsung 50 simán nyílott nála.
Pedig állítólag nem sikerült őket átverni a teszten.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
worxland
addikt
válasz pècsimunkás #352 üzenetére
Nálam tökéletes, nincs szükség a dupla-rögzítésre. Sokszor nem is kell használni, mert az arcfelismerés tizedmásodpercek alatt lezajlik.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Gomez1984
aktív tag
válasz Kolondrum #353 üzenetére
Aha csak villog az ujjam alatt, lezárom, megint ráteszem és jó.
Viszont nekem is nekiállt merülni a teló mint a barom készenlétben is.
Itt nálunk zalában valamit mókolnak a telekom hálózaton, nem lehet az az oka?7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
Gomez1984
aktív tag
Nektek nem hülyül meg néha az ujjlenyomat olvasó?
Sokszor nem tudja mit akarok aztán csak villogtatja a helyét a képernyőn7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
Predike
csendes tag
válasz Kolondrum #340 üzenetére
Kicsit mókoltam a routerrel de resetelni nemakarom, de sajnos továbbra se müxik minden onnan a play Storeban. Viszont másik routerről meg megy. De az én WiFimmel a másik teló ugyanugy jól frissül és a nettel sincs gond. Szóval azért eléggé bosszantó dehát ezvan. Mivel pont költözök el ebben a hónapban ezért mostmár igyhagyom. Viszont remélem az új helyen jó lesz azzal a Wifivel a dolog...ha igen akkor jók vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
válasz pècsimunkás #347 üzenetére
Álom.
Hova lehet írni?
-
pècsimunkás
addikt
válasz Kolondrum #345 üzenetére
Perpill így állok:
Reggelig már kibírja, aztán a melohelyen az első szünetig meg feltöltöm.
Vagy a második szünetig, ami délben lesz .Amúgy írtam a Realme- nak, a Bluetooth probléma miatt. Válaszoltak is, utánna fognak nézni, hogy mit lehet tenni. Remélem meg lehet oldani...
[ Szerkesztve ]
-
válasz dredjudge84 #342 üzenetére
Érdekes, én meg ennek örülök, végére így működik.
Vityak! [kép]
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Hát srácok ez még mindig idegesítő hiba, hogy az alapértelmezett webkinkek megnyitását nem lehet kitörölni és ha böngészőbe nyitok mondjuk egy aliexpresst, akkor átdob a natív alkalmazásra. Nekem ez az egy kínom van, és nincs rá megoldás.
-
Vityak
tag
Az Akkumulátor->Speciális beállítások->Alkalmazás gyorsfagyasztása almenübe nekem nem lép be. Bejön a töltés, majd egyből visszadob. Másnak is van ilyen problémája?
Ha nem, akkor nekem mi lehet a megoldás, hogy működésre bírjam? -
Ugye bakker senki nem hitt el nekem akkor. Router csere lett a vége. Kapott resetet a router, nem nyert, mindent kapott, új fw-vel ment egy ideig, de végül csere lett. Netgear WNDR3700v2 volt a neve.
-
Predike
csendes tag
válasz Kolondrum #338 üzenetére
Nyomtam egy teló resetet megint és Hát ezt is megértük, szomszéd Wifijével, minden frissült és települt összes progi egyből. bár még a Play Store nem frissült de gondolom ezis fog hamarosan. Nemértem milehet én wifimmel mert aztis ki be kapcsoltam már. És net van, meg volt ami frissült és települt app, csak van ami nem.... Homály, de a lényeg hogy igen most űgytünik jó.
Majd a wifit manuálisan lecsekkolom PCn kersztül és jahh csinálok valami resetet rajta.
Meglátjuk mi történik majd utána.Köszi a helpet.
-
-
Predike
csendes tag
válasz FishSpine #335 üzenetére
Köszi, igen végül sikerült ezt elérni, valószinűleg mobil adattal, mostmár 29xxx és aztirja hogy naprakész. Viszont mivel minden frissult mobil adaton az nemtudom már csekkolni, De rámentem uj appként a Viberre és nem települt ugyancsak Wifin, kikapcs bekapcs, ugyanugy semmi. A másik Futós, Adidas appom is ugyanez, nem települ Wifin. Átváltottam Mobiladatra és úgy meg települ... Mekkora szopo ez... Még valami ötlet vagy Fucked up van nekem kb...
-
Predike
csendes tag
válasz Kolondrum #329 üzenetére
Nem tükröztem semmit, és közbe megvotl a gyári reset is.
Előről kezdve megvadva google accountomat. A sima gyári fenntlévő appok nem frissülnek, és sokat nemis tudok ujjonnan telepiteni. Töröltem a Play áruhaznak a Cash-et is, volt egy ilyen tanács neten, de nem segitett. Nemértem milehet a gond... -
válasz dredjudge84 #326 üzenetére
Biztos van valami más faktor is. Amikor Lillafüreden nyaraltam akkor látványosan jobban ment a poco-m. Több mint 24 óra után töltöttem szintén úgy mint szoktam, olyan 30-90% között, ott jöttem rá mennyire nem mind 1 a hálózat. Otthon Házban 40-44%, udvaron, utcában 30%. Jobbra nem tudom fogni.
-
Neked úgy van beállítva, hogy mindent autómat felrak? Na én ezt jó régen befejeztem mivel voltak vele gondok. Mindent egyesével magam rakok fel. Semmiféle visszaállítás funkció nincs. Max annyi, hogy felhőből egy egy app letöltheti az adatiait. Fuelio, viber, előbbi manuálisan. Talán ennyi is. Google account meg nálam úgy szokás (babona), hogy régi telefon és új egyszerre él. Majd ha martkb minden fent van a régiből fogom és eltávolítom, sőt azt a telefont leveszem a megbízható telefonok közül. Így még nem volt vita.
Nekem egyébként a Blitzwolf app furcsa. Az eszközlista sorrend nem variálható, hiába mentem, mentés után minden beáll a gyári sorrendre, azaz ahogy poco-n volt, csakhogy körben lett új eszköz és az előre került, ami nem szerencsés.
[ Szerkesztve ]
-
Predike
csendes tag
Hello, most költöztem át a GT2 Pro-ra. Google accountom rendben, volt egy softverfrissités az rendben lement. Újra is inditottam utána akartam frissiten a Progikat a Play Storeba, de csak homokora van mindegyik appnál nem akar letöltödni, vagy max csak 9x%ig és leáll ott hibaüzivel... Kikapcs, bekapcs. Nem segit. Budapesten vagyok, Szal sima Hungary, Wifi.
Mi lehet a bibi ? Valakinek volt/van hasonló ?
Neten is kering 1-2 ilyen error comment de megoldás nemnagyon látok...[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
Amiből írtam, online filmnézés. Felbontás és frissítés dinamikuson van.
-
válasz dredjudge84 #323 üzenetére
Nálad a 8 óra miből tevődik össze?
-
Gomez1984
aktív tag
válasz dredjudge84 #323 üzenetére
Felbontás és frissítés?
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
dredjudge84
őstag
Na a mai teszt eredménye 8 és fél óra SOT max fényerő mellett filmet streamelve és még 15 százalék van hátra. Ez egész baráti.
-
Hát ez nagyon jó! [kép] Miui alatt az osztottat sem támogatta.
-
Yettel: "Kedves Ügyfelünk! Hibàs csatlakozàsi kìsérletet érzékeltünk készülékéröl, ezért elküldjük a helyes beàllìtàsokat készülékére. Yettel (Infò: 1220)"
[kép]
Beinstallálva. Azon túl, hogy Yettel a neve nem Telenor, mások részben a beállítások. Nem értek hozzá.
VoLTE megy [kép] (nálam ennyit tud a net).2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-
válasz pècsimunkás #316 üzenetére
LTE+ meg a nagy R mi a fene?
-
-
Mike81
senior tag
Amúgy azt lehet tudni hogy az esetleges garanciás javítások hol történek? Mivel a Oneplus testvér modelje ezért lehetséges hogy a Realme is Lengyelben javíttat? Gondolkodóba ejtett ez a telefon hogy megvegyem Agyaltam még az S21 pluson is mert kupon meg minden akcióval kb 270-ből lenne meg az is. Szóval mostegy a dillemázas
-
bostone
addikt
válasz pècsimunkás #305 üzenetére
Szerintem FM Transmitter, amire gondolsz.
Egy Xiaomi RoidMi-t használok erre a célra, viszont minden egyes autóban változik a minősége.
Teljesen tiszta, stúdió minőségű podcast műsort vagy zenét képes produkálni, de más autóban kissé zajos vagy nagyon zajos módon közvetíti az adást. -
Gomez1984
aktív tag
válasz pècsimunkás #304 üzenetére
Én minden probléma nélkül rálőttem a SEAT leonra.
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, G6 OLED
-
pècsimunkás
addikt
Valószínűleg a Toyota túl régi Bluetooth verziója lesz a ludas.
A Toyota fórmban írták, hogy 3.xx a verzió.
Mondjuk az autóm 5 êves, tehát nem túl öreg. Öcsém kamionja is 2-3 éve csak. Na mindegy... Ez van...Ha kütyüvel kapcsolatban van valakinek ötlete, amit elöbb kérdeztem, akkor ne tartsa vissza az infót
-
pècsimunkás
addikt
Öcsém kamionját sem látja a telefon.
Van esetleg valakinek ötlete valami kütyü, amit lát a telefon is, 3s az autó is? Valami közvetítőEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Mike81
senior tag
-
pècsimunkás
addikt
válasz Gomez1984 #296 üzenetére
Neked is köszi, és mindenkinek !
Az autóm bluetooth- ja is ki van nullázva .
Egyszerűen érthetetlen az egész.
Volt, hogy úgy használtam az autót, hogy egyik telefonról beszéltem, a màsik meg GPS vagy zene, vagy mindkettő volt.
Közben már nyomtam egy resetet, kíváncsi leszek, mi lesz reggel az autóval, ha megyek melózni.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest