Új hozzászólás Aktív témák
-
ataaa
csendes tag
Sziasztok, BUÉK!
Aston Martin V8 Vantage GT2 LTS teljesítése nélkül meg sem lehet venni az autót?
Arra gondoltam, hogy mivel a Porsche megvan, erre már nem dobok ki 285 aranyat fejlesztésre, hanem megveszem később M$-ért. Viszont lockolva van az autó. Kérdés az, hogy ha lejár az LTS anélkül hogy teljesíteném azt, akkor a végén megnyílik a kocsi és megvehető M$-ért?A.
-
balintka
addikt
válasz
nagysandor79 #13397 üzenetére
1 db autóra lesz.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
nagysandor79 #13397 üzenetére
Youtube-on vannak videok…
-
nagysandor79
aktív tag
Mindenre lesz akkor a 40% kedvezmény vagy csak 1dologra? Végtelen endurancot hol találom?vagy ez hogy működik?
-
válasz
nagysandor79 #13393 üzenetére
biztos, hogy m$-ből van 23M, nem véletlenül R$-ből?
Jellemzően szokott lenni, itt azt írják, 40% lesz. (dec 25. - jan 1.)
-
szaszyka
senior tag
válasz
nagysandor79 #13393 üzenetére
-
nagysandor79
aktív tag
Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy az ünnepek alatt, lesz valami kedvezmény autókra, fejlesztés stb.? Van 23 milla ms, és kb 7500 goldom. Szeretném normálisan elkölteni.
-
ataaa
csendes tag
Új Porsche sorozatban van 3 órás instant service?
Mert ha igen, akkor csak este vágok bele, amikor van annyi időm, hogy ki is tudom használni. -
balintka
addikt
válasz
Gumi.kacsa #13386 üzenetére
Az is, meg hosszúak is legtöbbször. Majdnem mindenkinek problémát jelent ez.
-
Gumi.kacsa
újonc
Már megint késleltetés van a reklámok között.
-
WilliamG
csendes tag
Az új pályákat én is hiányolom, úgy tűnik ezek fejlesztésére nem nagyon költenek a majmok. Kérdezni is akartam már, hogy tudja valaki miért került ki a monacoi pálya a játékból? Elég tiszavirág életű volt...
-
balintka
addikt
válasz
Petya25 #13378 üzenetére
Én még csinálom, de az értelmetlen F1-es XP gyűjtésből nagyon elegem van már. Igaz, az utolsó előtti autóval is lassan félig megleszek, lassan kész 8. invitational is, remélem már néhány hét alatt kimegy az F1 teljesen.
A heti WTT-n bejutottam a C-be, ilyen se volt még sosem.
-
Petya25
őstag
Én már elengedtem a játékot, beleuntam a körözgetésbe, semmi új tartalom nincs.
Már az előző frissítést is alig toltam, napi nyeremény + 5 gold (ha nem felejtem el), meg a heti TT és kész. -
Aladdin
aktív tag
Letoltam most ezt a Ferrari versenyt. 3 oras instant szerviz nincs. Nekem fullos volt az auto, gyengiteni lehet a botokat, gondoltam doglott autoval vegigcsinalom, de nem ment, mert televan ilyen atlagsebesseges, ne csussz ki, ne menj neki feladatokkal. Viszont volt a Round 3-bol 2 oras instant szerviz nyeremenyem, azt fel lehetett hasznalni, igy 2 oras seggelessel letudtam. Tul nagy nyeremeny nem jart hozza…
-
lansone79
csendes tag
Kösz mindenkinek, a megoldás végül az lett, hogy egy halom mS ellenében trainingeltem a pilótát. Szar érzés volt, ilyenre még nem kellett soha költenem, de ha már csak két versenyed van hátra, akkor nincs mit tenni... Mindenesetre van tanulsága is a dolognak, soha többet nem kezdek ilyen jellegű eventet új autóval, új pilótával, a végén úgyis olyan autót választok, amilyet akarok.
-
Szbtms
csendes tag
válasz
lansone79 #13368 üzenetére
Szia!
Két tippem van, amiből most egyiket sem lehet kideríteni
1. Az event-eknél csak akkor van retry lehetőség, ha nem sikerül a feladat. De lehet olyan feladat is, pl. off-track nélkül, amikor egyből kizár és nem kapsz semmit. De tegnap nekem volt olyan feladat, hogy legyél 12., ami elsőre nem sikerült és így is kaptam valamennyit. (bár nekem a driver fullos és a csapatfőnöknél is elértem a max pontot, de szerintem adott volna). Ezt ugye akkor tudnád megnézni/kipróbálni, ha már beengedne a következő feladatra.
2. A Daily Race-ben van Forma 1 is, és mintha ott on loan-ban lehetne menni bármelyik autóval. Ebben azért nem vagyok 100%-ig biztos, nem szoktam azokon versenyezni. Ma pedig LM GT autók vannak és meg is van mindegyik. Neked is megvannak azok a autók? Nincs esetleg on loan? Az persze jó kérdés, hogy hány nap múlva lesz Forma 1.
-
válasz
Hát... ez gonosz (vagy tudatos) dolog volt tőlük.
Ilyenkor csak az segítene, ha a tuningot lehetne cserélni, mert ott szerez XP-t a csapatfőnök.
Egyszerűbb, ha a versenyzőt tréneled m$-ért.
Hiába, fontos a készítőknek a bevétel, szóval költs minél többet.Lehetne másik megoldás, hogy ha kivárod az F1 time trial-t, akkor ott lehet fejleszteni versennyel a versenyzőt. De az csak 6 nap múlva kezdődik, addigra kifutsz az időből.
@#13362szaszyka
Legutóbb droidosoknál volt ilyen gond. Ott elég lassan oldották meg.
Kellett is használni rendesen a vpn-t. -
balintka
addikt
válasz
A már megtett futamokat nem engedi újrafutni gondolom? Nem tudom ha lejár a határideje, nem-e újra tudod kezdeni a maratont.
Más megoldást én se látok, mivel nincs meg az autó, így nem tudsz körözgetni vele a champion szériában sem. Ilyet még nem láttam, ami felmerült nálad. Irreálisan magasra tolták a PR szintet ennél az event-nél. Én a fullos pilótás McLaren-nel álltam neki, azon nem volt csapatfőnök tuning, mondom inkább legyen ezen, mint a Williams-en (amit választottam a végén). De valószínű, h én is így jártam volna 0-s pilótával.
Nexus6-nak igaza van, nagyon arany központú lett a játék, ehhez a frissítéshez is kb. 2900-at írnak, ez rengeteg. Azt hittem már h 1 hónapja abba tudom hagyni a reklám nézést, kifullozom a maradék autókat, de annyira megy az arany, h valószínű decemberben is nyomni kell.
-
nexus6
aktív tag
én sok futamot elengedtem már. múltkor gondoltam az egyik régi futamot megcsinálom 100%-ra, de látom az egyik nagy roundos autó kell. na azt hogy meg tudjam csinálni meg kellene vennem két 750 aranyas autót. ez normális? sajnos annyira lehetetlen lett egy-két futam elérhetősége (pénz-pénz-pénz) arany hiányában hogy kezdem sajnos hanyagolni a gammát...
-
lansone79
csendes tag
Üdv Mindenkinek. Segítsetek kérlek, bevallom férfiasan, hogy most elkadtam. A japán nagydíjat tolom, de az utolsó két futamra PR 128.6 kell, amit nem tudom hogyan lehet elérni. Minden fejlesztés maxon, pilóta 3 szinten, csapatfőnök 9 szinten, de még mindig kellene 0.1 tized. Többet nem enged tenni a csapatfőnökre, mert kellene hozzá XP. de ha nem tudok menni, akkor hogyan szerzek XP-t? Kicsit ördögi körnek tűnik...
Ezt az eventet egy olyan autóval próbáltam meg (Alpha Tauri), ami még nincs a garázsban, ezért más versenyeken sem tudok plusz XP-t szerezni a csapatfőnöknek. Persze értem én, hogy lehet a pilótát trainingelni, de az elég gáz, hogy "önerőből" nem tudod befejezni a versenyt, csak mert irreális PR szintet határoztak meg. Szóval valakinek valami megoldás?
Köszi előre is... -
szaszyka
senior tag
Sziasztok. A tegnapi frissítés óta másnak is gondja van a reklámok betöltésével? Elfeketedik a képernyő, és egy fehér pont köröz csak percekig. Ios-en játszom. Ha esetleg valakinek van ötlete, szívesen veszem
. Előre is köszönöm szépen.)
-
Faur
csendes tag
Itt lehet megnézni, hogy a következő frissítés mit tartalmaz, illetve hogy melyik héten milyen autó lesz multiban/időmérőn aktív.
Azok közül szoktak általában autót/tuningot akciózni, amik a heti időmérőn, vagy multiplayerben szerepelnek.
-
Aladdin
aktív tag
Pont ezt akartam irni en is, hogy ebben az uj rendszerben valahogy jobban gyarapszik az aranykeszletem.
Par napja megcsinaltam a Bentleyt, nekem ez nagyon hosszu volt egy seggel. Tartottam is egy pihenot ugy 60% nal, utana kihasznaltam az egy oras instant szervizt es befejeztem. Azert ennek a Bentleynek a fizikaja kicsit felrement a 2g-s oldakgyorsulassal. Mindegy, vezetni jo volt, full 3-mal osszejott a WTT C kategoria. Meg mondjuk ami nem tetszik, az a sok flashback verseny, amit megint meg kell csinalni, hogy az ajandek auto osszejojjon. -
ataaa
csendes tag
válasz
balintka #13356 üzenetére
Remélem az ünnepekre való tekintettel megajándékoznak minket egy csomó 40%-os upgrade kedvezménnyel!
Az új rendszerben valahogy sokkal több aranyat tudok összeszedni, és most rámentem az exluzív autók kimaxolására is. Azok a sorozatok is egy csomó aranyat adnak vissza, ráadásul max autókkal a WTT-k is jobban mennek. -
ataaa
csendes tag
Sziasztok!
Az látszik valahol, hogy a következő verzióban milyen sales és upgrade akciók lesznek?
Én ezt szoktam nézni, de itt csak hétről hétre jelennek meg az új tartalmak.
[link]
Nem látszik valahol az egész release-re vonatkozó egyszerre? -
válasz
Petya25 #13346 üzenetére
Decííííp!Nekünk 1 Ferrari, 1 McLaren és egy Porsche van csak. De annak örülök, hogy a fiaim is szeretik (na meg az autókat is... a lányom meg motorozik
)
(A Lego nagyon jó cucc - szerintem. Nekem még gyerekkoromból is van néhány - 30+ éves, és még mindig jól használható. Nem beszélve a vizuális fejlesztési oldaláról nézve...) -
ataaa
csendes tag
Nálam tegnap letöltött 2 több száz megás patch-et, ma meg egy 488 MB-osat.
Nálatok is van ilyen, vagy nálam lehet valami fájlsérülés? -
Petya25
őstag
[kép]
és a Ford F150 most épül éppen, azt még nem tudom hova fér majd.... -
ikszboX
csendes tag
-
Petya25
őstag
-
Na, hát ilyet se láttam még a wttt eredménynél: verifying results.
Ez megint valami újdonság.
Más sem kapta meg a neki való wttt-járandóságát?
(nekem csak C sikerült, nem voltam valami ügyes) -
Aladdin
aktív tag
Most erkeztem el oda, hogy az elso (es egyben az egyetlen) autoval belepjek a 2021-es Invitation szeriaba. Nem fullozok ki tobbet, ertelme szamomra nincs. Node nem is ez az erdekes. Lenyomtam egy 8 koros SPA-t, es megdobbenve tapasztaltam, hogy a Fame pontokat drasztikusan megvagtak a 2020-as szeriahoz kepest, majdnem a felere. Eddig a 2020-as Spaban farmoltam, az adott 18900 famet, de ez az uj szeria csak 10500-at adott. Nagyon nem mindegy…
-
Szbtms
csendes tag
válasz
balintka #13325 üzenetére
Én az Alipne-t szereztem meg elsőnek és eddig mindhárom eseményre azzal mentem. A másik kettőnél az Aston Martin-t és az Alfa Romeo-t szereztem meg. Minden tuning setup fullos.
Az Alpine driverére költöttem eddig aranyat (L5 most), de csak úgy, hogy amennyi aranyat nyerek F1 event-tel, azt forgatom vissza, pluszban nem fogok/szeretnék rá költeni. (bár most -3 aranynál járok)
A Champion Series és az F1 Exhibition 100%-os. Jó lenne az Alipne-nal megnyitni az Invitational Series-t, de ha nem, azt sem bánom annyira. -
válasz
balintka #13325 üzenetére
Te/ti hogy álltok az idei F1-gyel?
Hát az úgy volt, hogy...
A championship az megvan, megvan 4 autó, ebből 3 fullos driver level (a csapatfőnökök még nem azok), és a hozzájuk tartozó invitational series 97%-on van - az utolsó 40k m$-t majd az 5M m$ után futom, hogy bónuszban kapja.
Redbull, McLaren és Williams és most utolsóként a Merci van meg.
A mercivel most haladok előre a drivel kimaxolásában. -
balintka
addikt
válasz
cappa72 #13324 üzenetére
Láttam még Veyron-t, Porsche Taycan-t, 911 RS valamit, Lamborghini Essenza-t, Aventador SVJ-t, csomó Mercedes-t (pl. SLR), Koenigsegg Regera-t, több McLaren-t és Ferrarit is. Persze fotóztam mindet.
Te/ti hogy álltok az idei F1-gyel? Nekem 2 sorozat befejezve, a 3.-at ma nyitottam meg (Mercedes, Red Bull kész, Aston Martin nyitva). Még 4 autó hiányzik, a meglévő 3 csapat/pilóta 2-4-es szint között van.
-
Szbtms
csendes tag
Én a napokban több Exclusive sorozatot is befejeztem, szépen gyűjtögettem az aranyat, majd most annyi neki
De lassan a hónap második fele lesz, akkor a napi is többet ad
Szerencsére a frissítésben lévő GT3-as McLaren és Ferrari, valamint a BMW M4 GT4 is fullos nekem így az tiszta haszon lesz (30, 50 és 60 arany). Plusz egy időmérő a GT3-as Ferrarival, ott illene elérni a 100 aranyat.
-
ataaa
csendes tag
Egy ideje minden új autóra rámegyek, de az új update elég hulladéknak tűnik elsőre:
[link] -
ataaa
csendes tag
Havi szinten én kb. ennyit szoktam összeszedni.
-napi bónusz: Hzt belépéskor kapod, és ha már 150 -es szint felett vagy, akkor duplán számolja. havi 214 arany.
-reklámok nézése: az első 5 arany után 20 reklámig csak pénzt ad, aztán megint 5 arany, aztán 30 reklámig pénz, aztán megint arany... Persze ha nem akarsz egész nap reklámokat nézni azért napi szinten össze lehet szedni 15 aranyat, és ez havonta 450.
-szintlépés: bár nálam ez már lassabban megy mint pár éve, de azért havonta kb 4 szintet lépek, bár ezt mostanában nem nagyon figyelem. Ez havonta 192 arany.
-time rtial, multi, event-ek: Minden héten meg kell csinálni a time trialt. Fullos autóval kötelező legalább a C-ben lenni, ez 50 arany/hét, de nem fulos autóval is illik megcsípni a D-t. Összességében ezzel, a multival és az egyéb versenyekkel havi szinten meg lehet keresni1000aranyat, de még ennél is többet. -
ak05
tag
150es szint felett duplázta a napi bónuszt,így egy hónapban 220 aranyat tudsz szerezni,plusz reklám nézéssel min. napi 5 arany,az 150.
Online multival heti tíz arany az könnyen összejön,Time trialban ha az adott autónak megvan a 3 soros fejlesztés,akkor C- be be lehet kerülni,és az 50 arany
Így havi 610 arany tisztán,plusz havi két szint lépés az kb 2x40,plusz két széria 75%os teljesítése is hoz kb 80 aranyat.
Így összesen 770 arany
A szeptemberi update-ben 1960!! arany kell,ha nincs meg egyik autód se. Viszont ha az agera és a Senna gtr megvan akkor "csak" 1000 arany kell. -
szaszyka
senior tag
Nézzétek meg azt, hogy hányan mennek a WTT-n hetente. Én a C közepén szoktam lenni, és ott is már a 10.000. pozíció környékén vagyok, és lefelé egyre jobban nyílik az olló. Az a rengeteg sok ember, lehet akár 2-300.000 naponta megnéz csak 5 reklámot, az már szép suska az EA-nek.... hogy a francba ne érné meg nekik fenntartani a csapatot, plusz még a vásárlások....
Egyébként tudni valamit, mi lesz a 9.8-ban? Régen volt már 911 RSR, már várós.... XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged